Miami Open: Στα ημιτελικά της Φλόριντα ο Μεντβέντεφ (vid)

Την πρόκριση για τα ημιτελικά του Miami Open στη Φλόριντα πήρε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, νικώντας τον Κρίστοφερ Έουμπανκς με 6-3, 7-5, μετά από μιάμιση ώρα αγώνα, ο οποίος άνοιξε και το πρόγραμμα της ημέρας.

Στο πρώτο set, οι ισορροπίες ήταν μοιρασμένες μέχρι τα μισά, με το σκορ να παραμένει ισόπαλο (3-3).

Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι είχε διακοπεί μετά το 5ο game, λόγω της ασταμάτητης βροχής στην περιοχή, και ο αγώνας ξεκίνησε

πάλι από το 3-2 (υπέρ του Έουμπανκς).

Στο 7ο game, ο 27χρονος Ρώσος έκανε το πρώτο break στην αναμέτρηση, ενώ στη συνέχεια κράτησε τον No119 του κόσμου στους δύο πόντους, για να απέχει ένα βήμα από την ιδανική ολοκλήρωση της πρώτης στροφής του αγώνα (5-3).

Κάτι που έκανε με επιτυχία στο αμέσως επόμενο game, πραγματοποιώντας δεύτερο διαδοχικό break, και έτσι έβαλε τα θεμέλια για τη νίκη και την πρόκριση στον ημιτελικό (6-3).

Στο δεύτερο μέρος, και πάλι ο Μεντβέντεφ διατηρούσε ένα ισχνό προβάδισμα μέχρι το 5ο game, καθότι σέρβιρε πρώτος εξ’ αρχής (3-2), όμως στη συνέχεια έφτασε στα 3 προσωπικά break, και απέκτησε καθαρό προβάδισμα για τη νίκη (4-2).

Άμεση απάντηση από τον 26χρονο Αμερικανό, που έσβησε το break του No5 της ATP κατάταξης (4-3), κράτησε τη διαφορά ως έχει μέχρι το 11ο game (6-5), όμως δεν μπόρεσε να στείλει το ματς στο tie-break, καθώς ο Ρώσος έκανε νέο break στο φινάλε του αγώνα, και έκλεισε τη θέση του στην τελική 4αδα του Μαϊάμι.

22 wins in his last 23 matches @DaniilMedwed stays ice-cold as he ends Eubanks’ Cinderella run 6-3 7-5 to reach the Miami semis!#MiamiOpen pic.twitter.com/SOpQPkTraC

Tennis TV (@TennisTV) March 30, 2023

MIAMI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Miami Open: Στα ημιτελικά της Φλόριντα ο Μεντβέντεφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα