Miami Open: Στον 4ο γύρο ο ασταμάτητος Αλκαράθ (vids)

Με μεγάλη συνέπεια στο service, με αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες για break, αλλά και με ουσία στο παιχνίδι του ο Κάρλος Αλκαράθ δεν είχε κανένα πρόβλημα για να φτάσει σε μία ακόμη νίκη επκράτωντας του Γκαέλ Μονφίς με 6-2, 6-4 σε 78 λεπτά εξααφαλίζοντας την πρόκριση για τον 4ο γύρο του τουρνουά. 

It was [too much] fun while it lasted

The moment @carlosalcaraz moved past Gael Monfils and into the Round of 16 at #MiamiOpen pic.twitter.com/j3w4w47xUM

Tennis TV (@TennisTV) March 26, 2024

Ο Ισπανός και Νο2 του κόσμου, είχε 81% περασμένα πρώτα service, κερδίζοντας το 76% των πόντων (29/38) και το 44% στο δεύτερο (4/9), έσβησε το 1 από τα 2 break-point του Μονφίς, ενώ παράλληλα ο ίδιος έσπσε 4 φορές το service του Γάλλου σε συνολίκά 6 προσπάθειες για break. 

Ο Γάλλος, παραχωρώντας μόλις 2 πόντους στο service του κατάφερε να προηγηθεί με 2-1 στο 1ο set, για αν ακολουθήσει ένα…κρεσέντο από τον περσινό ημινφιναλίστ, ο οποίος κατέκτησε τα επόμενα 5 games και βρίσκοντας 2 breaks (3-2, 5-2) έφτασε στο 6-2 και στο 1-0. 

MAGIC @carlosalcaraz @Gael_Monfils #MiamiOpen pic.twitter.com/55GXQ9TeJY

Tennis TV (@TennisTV) March 26, 2024

Το σερί των games έφτασε στο 7-0 για τον Αλκαράθ, καθώς κέρδισε και τα 2 πρώτα στο 2ο set (2-0) με τον Μονφίς να σταματάει προσωρινά τον 20 χρονο μειώνοντας σε 2-1. Ωστόσο, ο πρωταθλητής του Indian Wells της περασμένης εβδομάδας με νέο σερι και νέο break (4-1) προηγήθηκε με 5-1 κλειδώνοντας ουσιαστικατη νίκη. 

Ο Μονφίς πήρε πίσω το ένα από τα δύο χαμένα service του στο set και σε συνδυασμό με 2 holds μειώσε σε 5-4, με τον Αλκαράθ να παίρνει τις μπάλες στα χέρια για να σφραγίζει την πρόκριση για 2η φορά κάτι που έκανε με ένα επιβλητικό love-game. 

Στον επόμενο γύρο ο Ισπανός θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Λορέντζο Μουζέτι και Μπεν Σέλτον. 

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-6h)

The post Miami Open: Στον 4ο γύρο ο ασταμάτητος Αλκαράθ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Miami Open, Αλκαράθ,Miami Open, alkarath