Miami Open: Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού

12:02 1/4/2022 - Πηγή: Tennis24

Ημέρα ημιτελικών σήμερα στο Μαϊάμι και οι τέσσερις ημιφιναλίστ, Χουρκάτς, Αλκαράθ, Ρουντ και Τσερούντολο διεκδικούν τις δικές τους πιθανότητες για πρόκριση στον τελικό και για την κατάκτηση του τροπαίου στη Φλόριντα.

Από τους τέσσερις, μόνο ένας έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης σε ATP Masters 1000 τουρνουά κι αυτός είναι ο υπερασπιστής του τίτλου, Χούμπερτ Χουρκάτς που στα προημιτελικά απέκλεισε τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, στερώντας την ευκαιρία από τον Ρώσο να επιστρέψει στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο

Πολωνός, Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει μπροστά του μια πολύ επικίνδυνη πρόκληση που ακούει στο όνομα Κάρλος Αλκαράθ, με τον 18χρονο Ισπανό να συνεχίζει τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στo ATP Tour.

Το Νο16 του κόσμου, προκρίθηκε στον δεύτερο συνεχόμενο ημιτελικό του σε Masters τουρνουά μετά το Indian Wells, κερδίζοντας δύσκολα με ανατροπή τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς στον τελευταίο προημιτελικό της Πέμπτης.

Σε λιγότερο από 24 ώρες, ο Αλκαράθ θα πρέπει να επιστρέψει στο κεντρικό court του Hard Rock Stadium (02:00GR, ξημερώματα Σαββάτου) όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά με τον Χουρκάτς σε ένα παιχνίδι που δεν χωρούν προγνωστικά.

Στον πρώτο ημιτελικό της Παρασκευής (20:00GR), το Νο6 του ταμπλό, Κάσπερ Ρουντ θα αγωνιστεί στον 4ο Masters ημιτελικό της καριέρας του αλλά πρώτο σε hard court, αντιμετωπίζοντας την έκπληξη της διοργάνωσης, τον 23χρονο Φραντσίσκο Τσερούντολο, Νο103 στον κόσμο ο οποίος, πριν το Μαϊάμι, είχε δύο ήττες σε ισάριθμες ATP Tour level αγώνες σε hard court.

Στην πορεία του προς τον τελικό ο Αργεντίνος απέκλεισε τους Γκρίεκσπουρ, Οπέλα (απόσυρση στο 2ο σετ), Μονφίς, Τιαφό και Σίνερ (απόσυρση στο 1ο σετ), πραγματοποιώντας μια τρελή κούρσα στο Μαϊάμι.

Ο Κάσπερ Ρουντ είναι το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, έχοντας μεγαλύτερη εμπειρία από τον αντίπαλό του σε τέτοια κρίσιμα ματς καθότι πρωταθλητής σε 7 τουρνουά στην καριέρα του. Άλλωστε, προέρχεται από τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του, κερδίζοντας το Νο4 του κόσμου Αλεξάντερ Ζβέρεφ στα προημιτελικά, μια νίκη που του δίνει επιπλέον αυτοπεποίθηση πηγαίνοντας στο Final Four.

ATP MIAMI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Miami Open: Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα