Milano P1: Έρχεται “τιτανομαχία” στον τελικό! (vid)

Μία σύγκρουση… τιτάνων αναμένεται στον τελικό του Milano P1, με τους Χουάν Λεμπρόν και Αλεχάνδρο Γκαλάν να αντιμετωπίζουν τους Μαρτίν Ντι Νένο και Φράνκο Στούπατσουκ.

Το δίδυμο των Ισπανών τα κατάφερε έπειτα από την απαιτητική δοκιμασία του ημιτελικού κόντρα στους Φεντερίκο Τσινγκότο και Πακίτο Ναβάρο. Οι Λεμπρόν/Γκαλάν υπερίσχυσαν με 6-3, 5-7, 6-2 στο μακράν πιο συναρπαστικό ματς της ημέρας, αποκτώντας έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον πρώτο τους Premier Padel τίτλο στο 2023.

Οι Χουάν Λεμπρόν και Αλεχάνδρο Γκαλάν πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους.

Στον άλλο

ημιτελικό των ανδρών, οι Μαρτίν Ντι Νένο και Φράνκο Στούπατσουκ εμφανίστηκαν ανώτεροι των Αρτούρο Κοέγιο και Αγκουστίν Τάπια, επικρατώντας με 6-4, 6-4. Οι δύο Αργεντινοί θα έχουν αντιστοίχως την ευκαιρία να πάρουν το δεύτερο Premier Padel τρόπαιό τους, έπειτα από το Qatar Major τον περασμένο Μάρτιο.

First set in the pocket for @FrancoStupaczuk and @mdinenno ⁰
6⃣/4⃣

@Arturocoello__ / @agustapiacarp #MilanoPremierPadelP1 #PadelStars pic.twitter.com/d2xFnms6ax

— Premier Padel (@premierpadel) December 9, 2023

Στις γυναίκες, οι Ντέλφι Μπρέα και Μπεατρίθ Γκονθάλεθ επικράτησαν στον… πρόωρο τελικό των Πάουλα Χοσεμαρία και Αριάνα Σάντσεθ με 6-4, 7-6(5). Έτσι, η Αργεντινή με την Ισπανίδα θα βρεθούν για δεύτερη φορά σε τελικό του Premier Padel μετά τον θρίαμβό τους στο Madrid P1, διεκδικώντας αντιστοίχως και τον δεύτερό τους τίτλο.

Pure joy

@beaglez_padel / @DelfiBrea

6⃣/4⃣-7⃣/6⃣@PaulaJosemaria / @asanchezfallada #MilanoPremierPadelP1 #PadelStars pic.twitter.com/NBixhNFwlV

— Premier Padel (@premierpadel) December 9, 2023

Στον έτερο ημιτελικό, οι Αλεχάνδρα Σαλαζάρ και Σοφία Αραούζο έκαμψαν την αντίσταση των μαχητικών Τζέσικα Καστεγιό και Αρανζάζου Οσόρο με 7-6(9), 6-4. Η Ισπανίδα με την Πορτογαλίδα θα βρεθούν έτσι για πρώτη φορά σε τελικό Premier Padel, επιδιώκοντας να κατακτήσουν το πρώτο τους τρόπαιο ως ομάδα σε οποιοδήποτε επαγγελματικό Τουρ.

Οι Σοφία Αραούζο και Αλεχάνδρα Σαλαζάρ.

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών:
Λεμπρόν/Γκαλάν – Τσινγκότο/Ναβάρο 6-3, 5-7, 6-2
Ντι Νένο/Στούπατσουκ – Κοέγιο/Τάπια 6-4, 6-4
Μπρέα/Γκονθάλεθ – Χοσεμαρία/Σάντσεθ 6-4, 7-6(5)
Αραούζο/Σαλαζάρ – Καστεγιό/Οσόρο 7-6(9), 6-4

Στο μεταξύ, παρόντες στο Μιλάνο ήταν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί. Ο μεν Σουηδός -παλαίμαχος πλέον- σταρ του ποδοσφαίρου είναι γνωστός λάτρης του πάντελ, ενώ ο Καταριανός παράγοντας είναι ο επικεφαλής της Qatar Sports Investments (QSI), ιδιοκτήτριας εταιρίας του Premier Padel.

Οι Λουίτζι Καράρο (πρόεδρος FIP), Νασέρ Αλ-Κελαϊφί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

A

Keywords
Τυχαία Θέματα