National Bank Open: Η κλήρωση του Τσιτσιπά (draw)

00:16 5/8/2023 - Πηγή: Tennis24

Γνωστό έγινε το πιθανό μονοπάτι του Στέφανου Τσιτσιπά ως τον τελικό του Masters στο Τορόντο, με τον 24χρονο Έλληνα τενίστα να έχει bye πρόκριση στον 2ο γύρο της διοργάνωσης, και να περιμένει εκεί ένα εκ των Γκαέλ Μονφίς και Κρίστοφερ Γιούμπανκς.

Σίγουρα δύο υπολογίσιμα ονόματα με ξεχωριστή δυναμική ο καθένας τους, με τον Αμερικανό να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στον 2ο γύρο και να έχουμε μία επανάληψη του παιχνιδιού του με τον Στέφανο, στον 4ο γύρο του πρόσφατου Wimbledon.

Αν

ο No5 του κόσμου καταφέρει και επικρατήσει στην πρεμιέρα του, τότε στον 3ο γύρο του 1000αριού στο Τορόντο θα διασταυρωθεί πιθανότατα με έναν εκ των Μπόρνα Τσόριτς, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Σεμπάστιαν Κόρντα.

Εφόσον κάνει το 2/2 στον Καναδά ο Τσιτσιπάς, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα συναντήσει στην 8άδα για πρώτη φορά παίκτη του Top-10, και μάλιστα τον Γιανίκ Σίνερ. Αν τα καταφέρει και εκεί, τότε θα δει στο δρόμο του το δυσκολότερο εμπόδιο, τον Κάρλος Αλκαράθ, με τον οποίο μοιράζονται την ίδια μεριά του ταμπλό. Ο Ισπανός διασταυρώνεται με τον Χόλγκερ Ρούνε στους “8”.

Στο άλλο μισό βρίσκονται οι Νο3 και No4 της παγκόσμιας κατάταξης, οι Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Κάσπερ Ρουντ, και είναι τα μεγαλύτερα φαβορί για να βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης, ενώ αρκετές αξιώσεις συγκεντρώνουν οι Τέιλορ Φριτς και Αντρέι Ρούμπλεφ.

Το πιθανό μονοπάτι του Τσιτσιπά:
1R: Bye
2R: Μονφίς/Γιούμπανκς
3R: Τσόριτς/Ντιμιτρόφ/Κόρντα
QF: Σίνερ
SF: Αλκαράθ
F: Μεντβέντεφ/Ρουντ

Πιθανοί προημιτελικοί:
Αλκαράθ-Ρούνε
Τσιτσιπάς-Σίνερ
Ρούμπλεφ-Ρουντ
Φριτς-Μεντβέντεφ

ATP1000 Toronto main singles draw pic.twitter.com/Zr7pW7tf5n

— Michal Samulski (@MichalSamulski) August 4, 2023

The post National Bank Open: Η κλήρωση του Τσιτσιπά (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα