Newport: Τρίτος τίτλος καριέρας για Μαναρινό (vid)

Ο πολύπειρος Αντριάν Μαναρινό, δεν επέτρεψε στον 18χρονο Αμερικανό, Άλεξ Μίκελσεν να ολοκληρώσει ιδανικά την ονειρική του εβδομάδα στο Hall of Fame Open του Νιούπορτ και με νίκη 6-2, 6-4 επί του νεαρού, κατέκτησε τον τρίτο τίτλο της καριέρας του.

Ο 36χρονος Γάλλος, Νο38 της παγκόσμιας κατάταξης, εμφανώς πιο έμπειρος και αποτελεσματικός στο γρασίδι, πέτυχε δύο breaks στο εναρκτήριο σετ ενώ ανέτρεψε το προβάδισμα με break του Μίκελσεν στο 2ο σετ,

φτάνοντας στη νίκη σε 1 ώρα και 22 λεπτά αγώνα.

“Ήταν απόλαυση να παίζω για μια ακόμη εβδομάδα εδώ στο Νιούπορτ. Τα πήγα πολύ καλά φέτος. Τα τελευταία εννιά χρόνια, δεν πήγαινα πολύ καλά αλλά φέτος το διασκέδασα πολύ” είπε στην τελετή απονομής.

Ο Μαναρινό είχε ηττηθεί στους πρώτους έξι τελικούς που είχε αγωνιστεί όμως πλέον έχει κερδίσει τους δύο από τους τρεις τελευταίους τελικούς και συνολικά έχει τρεις τίτλους καριέρας, δύο στο γρασίδι (Χερτογκενμπος 2019, Νιούπορτ 2023) και έναν σε hard court (Winston-Salem 2022).

Από την πλευρά του, ο Άλεξ Μίκελσεν έδειξε ότι έχει μέλλον, κερδίζοντας μέσα στην εβδομάδα τους Τζον Ίσνερ και Μαξίμ Κρεσί ενώ η συμμετοχή του στον πρώτο του τελικό, τον φέρνει από το Νο190 του κόσμου, στο career high Νο140 της ATP Rankings.

HALL OF FAME OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW

The post Newport: Τρίτος τίτλος καριέρας για Μαναρινό (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα