Porsche Grand Prix: Απέκλεισε εμφατικά την Κασάτκινα η Μπαντόσα (vid)

Την πρόκριση για τους “16” του Porsche Grand Prix που φιλοξενείται στη Στουτγκάρδη πήρε η Πάουλα Μπαντόσα, κερδίζοντας εμφατικά την Ντάρια Κασάτκινα με 6-1, 6-1, μέσα σε 71 αγωνιστικά λεπτά.

Η 25χρονη Ισπανίδα ήταν καταιγιστική στο γήπεδο, χαρίζοντας συνολικά και στα δύο set μόλις 2 games στην No8 του κόσμου, και έκλεισε θέση για τον επόμενο γύρο, κατά τον οποίο θα συναντήσει την Κριστίνα Μπούσκα, με φόντο μία θέση στους “8”.

Στο

1ο set, η No31 της WTA κατάταξης ξεκίνησε εντυπωσιακά με 4/4 κερδισμένα games, έχοντας ήδη στο ενδιάμεσο 2 break (4-0).

Προσωρινά μείωσε η 25χρονη Ρωσίδα με την πρώτη υπεράσπιση στο service της (4-1), όμως η Μπαντόσα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, και έκλεισε ιδανικά την πρώτη στροφή του αγώνα με νέο break (6-1).

Στο 2ο και τελευταίο μέρος του παιχνιδιού, με ένα μεγάλο hold η Ισπανίδα πήρε και πάλι το προβάδισμα, όμως η Κασάτκινα ισοφάρισε άμεσα με δικό της service game (1-1).

Η συνέχεια άνηκε εξ’ ολοκλήρου στην Μπαντόσα, που με 5/5 κερδισμένα games, αλλά και προσθέτοντας δύο ακόμα break στο ενεργητικό της, έβγαλε εκτός συνέχειας το φαβορί της αναμέτρησης και συνεχίζει στη Γερμανική διοργάνωση (6-1).

A fine performance from the 2022 Stuttgart semifinalist @paulabadosa gets past Kasatkina and will face compatriot Bucsa for a place in the last eight.#PorscheTennis pic.twitter.com/7ks3fJpIo8

wta (@WTA) April 18, 2023

PORSCHE GRAND PRIX SNGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-1h)

The post Porsche Grand Prix: Απέκλεισε εμφατικά την Κασάτκινα η Μπαντόσα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα