Rogers Cup: Δύσκολη πρεμιέρα για Ναδάλ, Τσιτσιπά – DRAW

11:17 3/8/2019 - Πηγή: Tennis24
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρώτου μεγάλου τουρνουά προετοιμασίας για το Αμερικανικό Όπεν

Τη Δευτέρα ξεκινάει στο Μόντρεαλ, το πρώτο από τα δύο Masters προετοιμασίας για το σπουδαίο ραντεβού στη Νέα Υόρκη (26/08).

Το Rogers Cup θα διεξαχθεί φέτος στο Μόντρεαλ (εναλλάξ με Τορόντο) και παρά τις τρανταχτές απουσίες των Φέντερερ, Τζόκοβιτς, αναμένεται πολύ συναρπαστικό.

Οι δύο περσινοί φιναλίστ της διοργάνωσης, Ράφαελ Ναδάλ και Στέφανος Τσιτσιπάς, θα έχουν πολύ δύσκολο πρώτο παιχνίδι στο

τουρνουά, περιμένοντας δυνατούς αντιπάλους στο 2ο γύρο.

Αρχικά, ο Ναδάλ που κυνηγάει τον 35ο Masters τίτλο της καριέρας του, θα περιμένει πιθανότατα τον φορμαρισμένο, Άλεξ ντε Μινόρ που παίζει με qualifier στην πρεμιέρα. Πριν μια εβδομάδα, ο 20χρονος Αυστραλός κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του στο Atlanta Open και σίγουρα πάει με μεγάλη αυτοπεποίθηση στον Καναδά. Ο Ράφα έχει κερδίσει με το ίδιο σκορ (6-1, 6-2, 6-4) τον Ντε Μινόρ και στα δύο προηγούμενα ραντεβού τους (Wimbledon 2018, Australian Open 2019).

Από την άλλη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς περιμένει στο 2ο γύρο το νικητή της κορυφαίας αναμέτρησης του 1ου, μεταξύ του Μίλος Ράονιτς και του Τέιλορ Φριτζ. Για τον Καναδό big server δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις και σίγουρα θα θέλει να τα πάει καλά στην πατρίδα του ενώ ο Φριτζ είναι από τους πιο φορμαρισμένους τενίστες στο tour, έχοντας τρεις τελικούς στα τελευταία τέσσερα τουρνουά που έχει πάρει μέρος.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους πιθανούς αντιπάλους του Ναδάλ και πάλι τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τον θρυλικό Ισπανό ώστε να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τον Νταβίντ Γκοφάν και στα προημιτελικά με έναν εκ των Φονίνι-Τσόριτς ενώ ο Τσιτσιπάς είναι ο αμέσως επόμενος highest seed στο πάνω μέρος του ταμπλό και πιθανός αντίπαλος του Ναδάλ στα ημιτελικά.

Αν ο Στέφανος ξεπεράσει τη δύσκολη πρεμιέρα του, στον 3ο γύρο συναντά τον Γκάελ Μονφίς και στα προημιτελικά τον Κέι Νισικόρι.

Δύσκολη πρεμιέρα περιμένει και το Νο2 του ταμπλό, Ντόμινικ Τιμ ο οποίος περιμένει στο 2ο γύρο έναν εκ των Πιερ-Ιγ Ερμπέρ και Ντένις Σαποβάλοφ ενώ έχει στο box του επίσης τον Τσίλιτς και στο quarter του τους Κύργιο και Μεντβέντεφ.

Η κλήρωση έβγαλε και ορισμένα σπουδαία ντέρμπι στον 1ο γύρο με πρώτο και καλύτερο αυτό των Βαβρίνκα-Ντιμιτρόφ. Άλλα σημαντικά ζευγάρια στην πρεμιέρα είναι: Πέγια-Γκοφάν, Ράονιτς-Φριτζ, Γκασκέ-Περ, Αλιασίμ-Πόσπισιλ, Άντερσον-Πουίγ και Κύργιος-Έντμουντ.



ROGERS CUP SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Rogers Cup: Δύσκολη πρεμιέρα για Ναδάλ, Τσιτσιπά – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα