Roland Garros: Αποσύρθηκε από τα προκριματικά ο Κοκκινάκης

Η κακοτυχία του Θανάση Κοκκινάκη συνεχίζεται. Τα προβλήματα στον αριστερό του ώμο δεν σταματούν ποτέ, και μαζί με αυτά, η καριέρα του πηγαίνει πολλά βήματα πίσω. Την Δευτέρα, απέσυρε τη συμμετοχή του και από τα προκριματικά του Roland Garros…

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, Νο180 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ αυτή τη στιγμή, ήταν προγραμματισμένο να μπει στο court σήμερα στις 11:00GR, και να αντιμετωπίσει τον Λούκας Ρόζολ, στο πλαίσιο του 1ου γύρου

στο προκριματικό ταμπλό του Γαλλικό Όπεν.

Αντ’ αυτού όμως, ο Τσέχος τενίστας έπαιξε κόντρα στον Ισραηλινό Αμίρ Γουέιντράουμπ, κερδίζοντας με 6-3, 6-1, παίρνοντας έτσι και την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Θανάσης Κοκκινάκης, απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά λίγες ώρες νωρίτερα, λόγω τραυματισμού, και απογοήτευσε για ακόμη μια φορά φέτος.

Μόλις πέντε αγώνες έχει δώσει μέσα στο 2019 ο 23χρονος και όπως φαίνεται, τα πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας του (τραυματισμός στον αριστερό ώμο) δεν τον αφήνουν σε καμία περίπτωση να ακολουθήσει την απαιτούμενη προετοιμασία για τέτοιου είδους τουρνουά.

Στις 10 Απριλίου ο Κοκκινάκης αγωνίστηκε για τελευταία φορά, σε ένα Τσάλεντζερ θεσμό της Μπαρλέτα, στην Ιταλία.

Έκτοτε, ταξίδεψε στην ακαδημία του Γιάνκο Τιπσάρεβιτς στο Βελιγράδι, ώστε να προετοιμαστεί για την επιστροφή του στο Tour, ξεπερνώντας πρώτα τα προβλήματα τραυματισμών του, αλλά παρότι δήλωσε συμμετοχή στο RG, δεν έπαιξε ποτέ.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Roland Garros: Αποσύρθηκε από τα προκριματικά ο Κοκκινάκης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα