Roland Garros: Κασάτκινα και Κουντερμέτοβα στα προημιτελικά

Ντάρια Κασάτκινα και Βερόνικα Κουντερμέτοβα εξασφάλισαν μια θέση στα προημιτελικά του φετινού Roland Garros, με την πρώτη να επικρατεί άνετα της Καμίλα Τζόρτζι με 6-2, 6-2, ενώ η Κουντερμέτοβα χρειάστηκε να κάνει ανατροπή απέναντι στην Αμερικανίδα Μάντισον Κις κερδίζοντας με 1-6, 6-3 6-1.

Η Κασάτκινα, η οποία θα βρεθεί στις “8” του τουρνουά μετά το 2018, χρειάστηκε μόλις 80 λεπτά για να επικρατήσει της Ιταλίδας Τζόρτζι,

με τη Ρωσίδα να κάνει μόλις 10 αβίαστα λάθη στο παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκε τις μισές προσπάθειες για break (4/8), ενώ παράλληλα “έσβησε” και 6 break-points της Τζόρτζι. 

Η Κασάτκινα βρήκε break από νωρίς (2-0), η Τζόρτζι μείωσε σε 3-2, όμως από εκεί και πέρα δεν ξαναπήρε game με την Ρωσίδα να κλείνει το set σε 41 λεπτά. 

Στο 2ο σκέλος η Τζόρτζι κατέκτησε το πρώτο game, όμως από εκεί και πέρα δέχθηκε 5 σερί games (5-1) συνεχίζοντας να μην έχει λύσεις στο παιχνίδι της Κασάτκινα, με αποτέλεσμα η Ρωσίδα να ολοκληρώσει το ματς και την πρόκριση στα προημιτελικά. 

Εκεί θα αντιμετωπίσει τη συμπατριώτισσά της Κουνερμέτοβα, η οποία μπορεί να έχασε εύκολα το 1ο set από την εξαιρετική Κις που παραχώρησε μόλις 4 πόντους στο 1ο service, όμως από εκεί και πέρα η Αμερικανίδα κατέρρευσε, κέρδισε μόλις 4 games μένοντας εκτός συνέχειας. 

Εξαιρετική αντίδραση από την Κουντερμέτοβα η οποία κυριαρχούσε στα μεσαία ράλι (5-8 χτυπήματα) όπου είχε επιμέρους σκορ 31-19 και οδηγούσε συνεχώς σε λάθη την Κις που προσπαθούσε να ελέγξει τα περισσότερα ράλι, κάνοντας πρώτη επιθέσεις. 

Θυμίζουμε ότι από χθες έχουν προκριθεί στα προημιτελικά Μαρτίνα Τρεβιζάν – Λέιλα Φερνάντες και Κόκο Γκοφ – Σλόουν Στίβενς. 

Ανοιχτά μένουν τα τελευταία δύο εισιτήρια με την Σφιόντεκ να παίζει κόντρα στην Κινέζα Ζενγκ και την Πεγκούλα να αντιμετωπίζει την Μπέγκου. 

ROLAND GARROS MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Roland Garros: Κασάτκινα και Κουντερμέτοβα στα προημιτελικά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα