Rome Masters: Στους “16” της Ρώμης ο Ζβέρεφ (vid)

Την πρόκριση για τον 4ο γύρο του Rome Masters πήρε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, που επικράτησε στα δύο set του Τζέφρι Τζον Γουλφ με 6-4, 7-5, μετά από μία ώρα και 49 λεπτά αγώνα, και έκλεισε το “ραντεβού” με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, με τον οποίο θα παίξει για την πρόκριση στους “8”.

Ο 26χρονος Γερμανός τενίστας έφτασε στη 2η διαδοχική του νίκη στο τουρνουά, κατάφερε να σπάσει τρεις φορές το service του No54 της παγκόσμιας κατάταξης, και συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις, με στόχο μία αξιόλογη πορεία στην ATP

1000 διοργάνωση της γειτονικής μας χώρας.

Σχετικά με το παιχνίδι, στο 1ο set, έκανε με το “καλησπέρα” break στον αντίπαλό του και εν συνεχεία τον κράτησε στο μηδέν, για να αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από νωρίς (2-0). Στην εξέλιξη του αγώνα δεν υπήρχε κάποιο break, και έτσι το πρώτο προβάδισμα για τη νίκη πήγε στον Ζβέρεφ, που διατήρησε στο ακέραιο το service του (6-3).

Στο 2ο μέρος, και τελευταίο με βάση την εξέλιξη του παιχνιδιού, πρώτος από τη γραμμή του service ήταν ο Αμερικανός, όμως ξανά με νέο break ο No22 του κόσμου έδειχνε ότι πατούσε καλύτερα στο κορτ (1-0). Η απάντηση, όμως, του Γουλφ ήταν άμεση, καθώς έσβησε το break, και μετά πέρασε μπροστά με service game (2-1).

Η ισχνή διαφορά παρέμεινε ίδια μέχρι και το 9ο game (5-4), όμως το φινάλε άνηκε αποκλειστηκά στον Γερμανό, καθώς με love game (40-0) αρχικά ισοφάρισε, στο αμέσως επόμενο έκανε το 3ο του break, και στο 12ο game σέρβιρε ξανά με επιτυχία για τη νίκη (7-5).

Zverev Medvedev
Playing in 2023@AlexZverev and @DaniilMedwed will meet for the 3rd time this year already! #IBI23 pic.twitter.com/qf6Ns0OPq8

Tennis TV (@TennisTV) May 16, 2023

ROME MASTERS MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-1h)

The post Rome Masters: Στους “16” της Ρώμης ο Ζβέρεφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα