Soul Cup: Με το δεξί η Παναγιωτίδου, τρεις προκρισεις στο διπλό

18:52 9/1/2024 - Πηγή: Tennis24

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την παρουσία της στη χιονισμένη Κωνσταντινόπουλη, η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, η οποία παραχώρησε μόλις 3 games στην επιβλητική νίκη της με 6-0, 6-3 κόντρα στην Τουρκάλα Μελίς Σακίρογλου, παίρνοντας την πρόκριση για τον 2ο γύρο του ITF J100 τουρνουά Soul Cup

Από αριστερά: Στέφανος Πουρναρόπουλος, Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, Άρτεμις Ασλανισβίλι, Νικόλας Χατζηαβράαμ και Άγγελος Αυγέρης, 

Η αθλήτρια του ΟΑ Θεσσαλονίκης

θα αγωνιστεί την Τετάρτη (10/1) κόντρα στην προερχόμενη από τα προκριματικά Βουλγάρα Καλίνα Σιμεόνοβα, η οποία πέρασε άνευ αγώνα καθώς η αντίπαλος της Γιαρέν Οζέν, από την Τουρκία, αποσύρθηκε. 

Στα διπλά των κοριτσιών η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου μαζί με την Άρτεμις Ασλάνισβίλι κέρδισαν τις Αλεκσάντρα Ρανγκέλοβα (Βουλγαρία) και Αλεκσάντρα Ροσκάλνε (Λετονία) με 6-2, 6-4 και στα προημιτελικά της Πέμπτης (11/1) θα αντιμετωπίσουν είτε τις Μιχαέλα Μπόμπεβα (Βουλγαρία) και Βερόνικα Γκάγιεβικ (Ουκρανία), είτε τις Τουρκάλες Ερτάν Νεχίρ και Μπαράκ Κότσακ. 

Στον 2ο γύρο πέρασε στα διπλά πέρασε και η Ελένη Χατζηαβραάμ, η οποία μαζί με την Βελγίδα Στέλλα ντε Μπλέντε κέρδισαν τις Τουρκάλες Εσιλά Τοκλού και Σουντέ Ουλουρέν με 6-7(4), 6-2, 10-3 και στη φάση των “16” θα παίξουν είτε με τις Νο7 του ταμπλό, Ιβάνα Σαβέκοβα (Βουλγαρία) και Ντενίζ Τουράν (Τουρκία), είτε με τις Βουλγάρες Αντζελίνα Κόστοβα και Μελίς Ρασίμ. 

Ελένη Χατζηαβραάμ (δεξιά) και Στέλλα ντε Μπλέντε (αριστερά) κατά τη διάρκεια της αναμέτρηση στα διπλά κόντρα στις τις Τουρκάλες Εσιλά Τοκλού και Σουντέ Ουλουρέν, με το ελληνοβελγικό δίδυμο να επικρατεί με 6-7(4), 6-2.

Στο διπλό των αγοριών οι Στέφανος Πουρναρόπουλος και Άγγελος Αυγέρης επικράτησαν στον 1ο γύρο των Τούρκων Ουτκού Κερέμ Μπιμπερλί και Ραμαζάν Κάαν Οκτάι με 6-4, 7-6(4). Επόμενοι αντίπαλοι για τους Έλληνες παίκτες θα είναι οι Ιράν Λούτκιν (Ρωσία) και Ξινπένγκ Τανγκ (Κίνα), με τους Νο3 του ταμπλό να επικρατούν με τη σειρά τους επί των Βουλγάρων Ντίμιταρ Μπαΐτσεφ και Ντίμιταρ Τσίλοφ με 6-4, 6-2. 

Από αριστερά: Άρτεμις Ασλανισβίλι, Νικόλας Χατζηαβράαμ και Αλεξάνδρα Παναγιώτίδου πριν από τους αγώνες τους στο πρόγραμμα της Τρίτης στο τουρνουά J30 της ITF, Soul Cup (Κωνσταντινούπολη)

Αντίθετα ο Νικόλας Χατζηαβραάμ μαζί με τον Ρώσο Πάβελ Σαβέλοφ λύγισαν στο super tie-break  από τους Νο4 του ταμπλό Μελίχ Αναβατάν και Χαιντάρ Τσεμ Κόκπιναρ με 6-1, 4-6, 10-7 μένοντας εκτός συνέχειας. 

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης (10/1) θα αγωνιστούν από ελληνικής πλευράς η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, που θα αγωνιστεί απέναντι στην Βουλγάρα Καλίνα Σιμεόνοβα, αλλά και η Άρτεμις Ασλανισβίλι που θα παίξει με την 15χρονη Τουρκάλα, Ντάφνε Καβούς.

SOUL CUP BOYS SINGLES | DOUBLES | GIRLS SINGLES | DOUBLES | OPP 

The post Soul Cup: Με το δεξί η Παναγιωτίδου, τρεις προκρισεις στο διπλό appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα