TPT: Ολοκληρώθηκε η γιορτή του Padel στη Λάρισα

Με μια πραγματική γιορτή του Padel, ολοκληρώθηκε το πρώτο Thessaly Padel Tour την περασμένη Κυριακή στη Λάρισα.

Το Thessaly Padel Tour που ξεκίνησε τον Μάρτιο και περιελάμβανε 5+1 αγωνιστικά Σαββατοκύριακα, ολοκληρώθηκε με τη διεξαγωγή των μεγάλων τελικών που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των πολλών φιλάθλων που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Head Padel

Park.

Ήταν ένα εντυπωσιακό τελευταίο διήμερο με πολύ padel, παλμό στις “κερκίδες”, πυροτεχνήματα, μουσική, street food, κοκτέιλ και ευχάριστα vibes, με τους διοργανωτές να παίρνουν άριστα και να προσφέρουν ένα απόλυτα επιτυχημένο τουρνουά που θα μείνει χαραγμένο για πολύ καιρό στις μνήμες όσων συμμετείχαν και το παρακολούθησαν.

Νίκος Παρασχάκης και Ορέστης Πανούλας ήταν οι μεγάλοι νικητές του Thessaly Padel Tour 2023, παίρνοντας και την επιταγή των 1800€. Συνολικά μοιράστηκαν 6,000€ στη σπουδαία διοργάνωση.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες πρωταθλητές στέφθηκαν οι Μπεντεβής/Ηλιόπουλος για την Men Intermediates, Κίτσιος/Νταλαμπάσχας για την Men Beginners και Κυριακάκη/Τσόλη για την κατηγορία Γυναικών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλαισιώνοντας παράλληλα τις απονομές ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός και ο Δημοτικός Σύμβουλός και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μαμάκος

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τελικών:

Men Advanced
Παρασχάκης Πανούλας VS Μόσχος Μπαλάφας 6-4, 6-2

Men Intermediates
Μπεντεβής Ηλιόπουλος VS Ζαχείλας Πανουής 6-0, 6-2

Men Beginners
Κίτσιος Νταλαμπάσχας VS Μπέγας Πατσιαβούρας 6-1, 6-3

Women
Κυριακάκη Τσολη VS Σεφέρη Χατζηκαμαγιάννη 6-3, 6-4

The post TPT: Ολοκληρώθηκε η γιορτή του Padel στη Λάρισα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα