US Open: Δυσαρέσκεια για τις μπάλες και από την Μπαντόσα

Μετά από τον προβληματισμό της Νο1 του κόσμου, Ίγκα Σφίοντεκ για τις μπάλες που θα χρησιμοποιήσουν οι γυναίκες στο US Open που ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα, ήρθε και η Πάουλα Μπαντόσα για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της. 

Η 24χρονη Ισπανίδα ανέβασε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι μπάλες που θα χρησιμοποιήσουν οι γυναίκες είναι για τη χωμάτινη επιφάνεια, αλλά και για τα indoor

τουρνουά, ενώ αντίθετα οι μπάλες που θα παίξουν οι άντρες είναι ιδανικές για hard court επιφάνειες. 

Paula Badosa on Instagram about the US Open balls.

It really makes no sense that the tournament is still using different balls for women and men. Lighter balls = harder to control = more errors.

Worst than that: they're not available abroad, so players can't practice with them. pic.twitter.com/A323sN49Et

Gaspar Ribeiro Lança (@gasparlanca) August 23, 2022

Θυμίζουμε ότι η Σφιόντεκ είχε αναφερθεί για τις μπάλες τονίζοντας ότι είναι αρκετά ελαφριές κάτι που σημαίνει λιγότερος έλεγχος στα χτυπήματα και συνεπώς περισσότερα λάθη. 

“Το θέμα είναι ότι οι μπάλες είναι πιο ελαφριές”, είπε η Πολωνή. “Πάνε σαν τρελές. Έχουμε μπροστά μας πολύ δυνατά παιχνίδια. Δεν είναι όπως πριν από 10 χρόνια που εκτός από τη Σερίνα όλα τα υπόλοιπα κορίτσια έπαιζαν πιο αργά.”

“Αυτή τη στιγμή παίζουμε δυνατά και δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα χτυπήματά μας με αυτές τις μπάλες και σίγουρα θα κάνουμε περισσότερα λάθη. Δεν ξέρω ειλικρινά γιατί είναι διαφορετικές μπάλες από τους άντρες.”

Οι αναμετρήσεις στο κυρίως ταμπλό του US Open θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα 29 Αυγούστου. 

The post US Open: Δυσαρέσκεια για τις μπάλες και από την Μπαντόσα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα