US Open: Σφραγίζονται τα πρώτα εισιτήρια για τη φάση των “16”

11:11 1/9/2023 - Πηγή: Tennis24

Τις πρώτες αναμετρήσεις του 3ου γύρου σε άνδρες και γυναίκες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Παρασκευής στο US Open με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να αντιμετωπίζει τον συμπατριώτη του Λάσλο Τζέρε στο τελευταίο παιχνίδι του Arthur Ashe σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να ξεκινήσει στις 04:00 GR ξημερώματα Σαββάτου. 

Οι δύο Σέρβοι έχουν αγωνιστεί μια φορά στο παρελθόν, στο 250άρι τουρνουά του Βελιγραδίου το 2022 με τον Τζόκοβιτς να επικρατεί δύσκολα με ανατροπή 2-6, 7-6(6), 7-6(4). 

Το πρόγραμμα στο κεντρικό

court του US Open θα ανοίξουν (19:00 GR) οι Τόμι Πολ και Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα με τον φορμαρισμένο Αμερικανό να έχει επικρατήσει και στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις με την πιο πρόσφατή να είναι αυτή στο Miami Open. 

Θα ακολουθήσει το παιχνίδι της Καρολίν Βοζνιάκι με την Τζένιφερ Μπρέιντι, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, ενώ αμέσως μετά σειρά θα πάρουν οι Κόρι Γκοφ με την Ελίζε Μέρτενς με την Αμερικανίδα να είναι στο 2-0 στα μεταξύ τους παιχνίδια. 

Στο Louis Armstrong το πρόγραμμα θα ανοίξει (18:00 GR) με το ματς της Καρολίνα Μούχοβα κόντρα στην Τέιλορ Τάουνσεντ, ενώ στη συνέχεια η κάτοχος του τίτλου Ίγκα Σφιόντεκ θα αντιμετωπίσει την προερχόμενη από τα προκριματικά Σλοβένα Κάγια Γιουβάν.

Στο 3ο παιχνίδι του Louis Armstrong ο Αντριάν Μαναρινό θα αντιμετωπίσει τον Φράνσις Τιάφο στη πρώτη τους αναμέτρηση μετά το US Open του 2018, με τον Αμερικανό να έχει πάρει τη νίκη, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το παιχνίδι του Τέιλορ Φριτς με τον εξαιρετικό 17χρονο Τσέχο Γιακούμπ Μένσικ. 

Το πρόγραμμα θα κλείσουν (περίπου στις 04:00 GR) η Έλενα Ριμπάκινα με την Σοράνα Κιρστέα στην 3η μεταξύ τους αναμέτρηση με την Καζάκα να έχει κατακτήσει τις προηγούμενες δύο. 

Στο πρώτο παιχνίδι στο Grandstand (18:00 GR) η Κινέζα Ξινγιού Γουάνγκ θα παίξει κόντρα στην Σλοβάκα Άννα Καρολίνα Σμιελντόβα, για να ακολουθήσει το παιχνίδι του Μπεν Σέλτον με τον Ασλάν Καράτσεφ. 

Αμέσως μετά θα μπουν στο court ο Ντόμινικ Στρίκερ που θα αγωνιστεί κόντρα στον Γάλλο Μπενζαμά Μπονζί  με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Κινέζας Λιν Ζου απέναντι στην Μπελίντα Μπέντσιτς. 

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | OPP (-7h)

The post US Open: Σφραγίζονται τα πρώτα εισιτήρια για τη φάση των “16” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα