United Cup: Με Ιταλία την Παρασκευή η Ελλάδα

20:45 4/1/2023 - Πηγή: Tennis24

Την Ιταλία θα αντιμετωπίσει η εθνική μας ομάδα στο Σίδνεϊ, την Παρασκευή (6/1), διεκδικώντας το “χρυσό” εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του φετινού United Cup.

Μετά την ιστορική πρόκριση επί της Κροατίας, στη μάχη του Περθ, η Ελλάδα θα κοντραριστεί με την καλύτερη… χαμένη των προημιτελικών.

Η Ιταλία ηττήθηκε με 3-2 από την Πολωνία, όμως είχε την καλύτερη επίδοση από τις τρεις χαμένες της Τετάρτης (4/1) και κερδίζοντας στα σημεία

την Κροατία και τη Μεγάλη Βρετανία, πήρε εκείνη, το πολυπόθητο 4ο εισιτήριο της ημιτελικής φάσης, ώστε να αντιμετωπίσει τη χώρα μας.

Η παρέα του Ματέο Μπερετίνι, δεν κατάφερε να περάσει ως νικήτρια από το Μπρίσμπεϊν, όμως θα ταξιδέψει στο Σίδνεϊ, με σκοπό να χαλάσει το πάρτι των Ελλήνων, έχοντας ως όπλο την ανδρική της δυάδα.

Μπερετίνι και Μουζέτι είναι τα δυο βαριά χαρτιά της ιταλικής ομάδας, με τις Τρεβισάν και Μπροντζέτι να αποτελούν τη γυναικεία δυάδα της χώρας, στο φετινό event.

Ελλάδα και Ιταλία, θα τεθούν αντιμέτωπες την Παρασκευή (6/1), με τον έτερο ημιτελικό να είναι επίσης την ίδια μέρα στο Σίδνεϊ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, θα αντιμετωπίσουν την Πολωνία.

UNITED CUP DRAW | GROUP STANDINGS | OOP (+6h)

The post United Cup: Με Ιταλία την Παρασκευή η Ελλάδα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα