United Cup: Με Πέτρο Τσιτσιπά αρχηγό η ελληνική ομάδα

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος ο Πέτρος Τσιτσιπάς ορίστηκε ως αρχηγός της ελληνικής ομάδας στο United Cup με τις 18 ομάδες να ανακοινώνουν τους αρχηγούς τους 10 μέρες πριν από την πρεμιέρα. 

Η Ελλάδα βρίσκεται στον 2ο όμιλο μαζί με τον Καναδά και τη Χιλή με την οποία θα ξεκινήσει της υποχρεώσεις της στη διοργάνωση στις 2 Ιανουαρίου στην Ken Rosewall Arena στο Σίδνεϊ, ενώ αμέσως μετά (3 Ιανουαρίου) θα παίξει με τον Καναδά. 

Οι περσινοί ημιφιναλίστ

θα αγωνιστούν με τα…βαριά του “όπλα” Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη, τον Στέφανο Σακελλαρίδη και την Δέσποινα Παπαμιχαήλ, αλλά και τους  Πέτρο Τσιτσιπά και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου. 

Οι αρχηγοί των ομάδων 

Πολωνία: Τόμας ΒικτορόφσκιΕλλάδα: Πέτρος ΤσιτσιπάςΗΠΑ: Ντέιβιντ ΒιτΓαλλία: Έντουαρντ Ροζέρ-ΒασελάνΤσεχία: Νταβίντ ΣκοχΚροατία: Ίβα ΜαγιόλιΚαναδάς: Άντιλ ΣαμάσντινΜ. Βρετανία: Κόλιν ΜπίτσερΚίνα: Ντι ΓουΟλλανδία: Γουέσλι ΚούλχοφΙσπανία: Χόρχε ΑγκίρεΙταλία: Ρέντσο ΦουρλάνΣερβία: Βίκτορ ΤροϊτσκιΝορβηγία: Κάσπερ ΡουντΑυστραλία: Λέιτον ΧιούιτΓερμανία: Τόρμπεν ΜπελτζΒραζιλία: Ραφαέλα ΠακιαρόνιΧιλή: Χάιμε Φιγιόλ

The post United Cup: Με Πέτρο Τσιτσιπά αρχηγό η ελληνική ομάδα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα