WTA Finals: Τίτλος για Ζβονάρεβα και Σίγκεμουντ (vids)

Βέρα Ζβονάρεβα και Λάουρα Σίγκεμοντ ήταν οι νικήτριες των φετινών WTA Finals με τις δύο παίκτριες να επικρατούν στον τελικό του διπλού των Νικόλ Μέλιχαρ-Μαρτίνεζ και Έλεν Πέρεζ με 6-4, 6-4 μετά από μία ώρα και 38 λεπτά κατακτώντας το τρόπαιο για πρώτη φορά στην καριέρα τους. 

Αυτός παράλληλα είναι ο 4ος τίτλος τους τελευταίους 3 μήνες, με την 35χρονη Σίγκεμουντ και την 39χρονη Ζβονάρεβα

να είναι οι μεγαλύτερες ηλικιακά παίκτριες που συμμετείχαν στα φετινά WTA Finals

H Ζβονάρεβα, η οποία γέννησε την κόρη της Εβελίνα το 2016, έγινε η πρώτη μητέρα που κατέκτησε τους τελικούς της WTA μετά από την Κάρα Μπλακ το 2014, ενώ από την πλευρά της η Σίγκεμουντ έγινε η πρώτη Γερμανίδα που κέρδισε τον τίτλο στο διπλό. 

Όσο για τις Μέλιχαρ-Μαρτίνεζ και Πέρεζ μπορεί να είχαν μια εξαιρετική εβδομάδα στο Κανκούν φτάνοντας στον τελικό ως οι χαμηλότερες seeded στη διοργάνωση, ωστόσο ολοκληρώνουν τη σεζόν έχοντας χάσει και στους 5 τελικούς που αγωνίστηκαν. 

Στο 1ο set του τελικού Ζβονάρεβα και Σίγκεμουντ χρειάστηκαν να κάνουν ένα γρήγορο break (2-1), αλλά και να σβήσουν και τα 5 των αντιπάλων τους για να το κατακτήσουν με 6-4 κάνοντας το πρώτο βήμα για τον τίτλο. 

Στο 2ο σκέλος οι Νο6 του ταμπλό βρήκαν και πάλι break στο ίδιο σημείο (2-1) με τις Μέλιχαρ-Μαρτίνεζ και Πέρεζ να απαντούν άμεσα (2-2), αλλά στη συνέχεια δέχθηκαν νέο break από τις Ζβονάρεβα και Σίγκεμουντ (3-2) το οποίο αποδείχθηκε και καθοριστικό. 

Το πιο κρίσιμο hold ήταν στο 8ο game στο οποίο οι δύο πρωταθλήτριες το έσβησαν (5-3) και με hold στη συνέχεια σφράγισαν τον τίτλο. 

WTA FINALS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (+7h)

The post WTA Finals: Τίτλος για Ζβονάρεβα και Σίγκεμουντ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα