WTA Race: Ανέβηκε στο No13 η Σάκκαρη και βλέπει 10άδα (pic)

Μετά τις καλές εμφανίσεις της, και παράλληλα την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Guadalajara Open, η Μαρία Σάκκαρη έχει κερδίσει έδαφος στο WTA Race, και αυτό αυξάνει τις πιθανότητές της να εξασφαλίσει την παρουσία της στα WTA Finals του Κανκούν.

Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια έχει κερδίσει ως τώρα 320 βαθμούς μετά τις τρεις διαδοχικές νίκες της στο WTA 1000 τουρνουά στο Μεξικό, και από το No16 έχει ανέβει στο No13, προσπερνώντας τις Μπεατρίζ

Χάνταντ Μάια, Ντάρια Κασάτκινα και Γελένα Οσταπενκο.

Ακόμα έχει δρόμο να καλύψει για να φτάσει σε απόσταση… αναπνοής από τα τελικά της WTA, ωστόσο απόψε έχει μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά της να κάνει ένα μεγάλο βήμα προς την επίτευξη του στόχου, στο πλαίσιο του αγώνα της 4άδας στη Γουαδαλαχάρα.

Η Μαρία θα αντιμετωπίσει απόψε στις 03:00 GR την 29χρονη Γαλλίδα, αλλά και No11 του κόσμου, Καρολίν Γκαρσία, που και αυτή ψάχνει μεγάλες πορείες για να προκριθεί στα WTA Finals, όντας στο No19 της κούρσας και με λιγότερες ελπίδες.

Αν κερδίσει η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, θα προσθέσει άλλους 235 βαθμούς στη συγκομιδή της και θα φτάσει στο σύνολο τους 2.695, που είναι αρκετοί για να “σκαρφαλώσει” άλλες τρεις θέσεις και να βρεθεί στο No10 του Race.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το ματς σήμερα έχει διπλή σημασία για την Σάκκαρη, καθώς με νίκη πλησιάζει αισθητά στην 8άδα του Κανκούν, ενώ παράλληλα θα προκριθεί και στον τελικό για να διεκδικήσει τον πρώτο της τίτλο μετά το 2019, αλλά και την πρώτη κατάκτηση ενός 1000αριού.

Τέλος, όσον αφορά τον τελικό στη Γουαδαλαχάρα, και εκεί η Μαρία θα έχει την ευκαιρία για νέα άνοδο, καθώς αν κερδίσει και θριαμβεύσει στη διοργάνωση, θα αυξήσει τη συγκομιδή της κατά 315 βαθμούς, και θα ανέβει στο No9 του Race, έχοντας σε σύνολο 3.010 βαθμούς.

The post WTA Race: Ανέβηκε στο No13 η Σάκκαρη και βλέπει 10άδα (pic) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα