Wimbledon: Το γύρισε ο Μάρεϊ, την Παρασκευή η συνέχεια (vid)

00:50 7/7/2023 - Πηγή: Tennis24

Στέφανος Τσιτσιπάς και Άντι Μάρεϊ θα ολοκληρώσουν την αναμέτρησή τους την Παρασκευή με τον Βρετανό να έχει ανατρέψει την κατάσταση μετά από το 1ο set και πλέον προηγείται με 6-7(3), 7-6(2), 6-4 σ’ ένα (αναμενόμενα) κλειστό ματς το οποίο διακόπηκε λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας στο Wimbledon μετά τις 23:00 (τοπική ώρα).

Για 2 set o Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός και

με οδηγό το αδιανόητο forehand, αλλά και το σταθερό service του κατάφερε να παραμείνει συγκεντρωμένος σε ένα απαιτητικό και κλειστό παιχνίδι, απέναντι σ’ ένα έμπειρο παίκτη και δύο φορές πρωταθλητή στο συγκεκριμένο τουρνουά, που έψαχνε το λάθος του Έλληνα τενίστα, αλλά και το backhand του με μεγάλη εμμονή. 

Στο τέλος του 1ου set μάλιστα απείλησε με set-point, με τον Μάρεϊ να το σβήνει και τους δύο παίκτες να οδηγούνται σε tie-break. Εκεί ο Τσιτσιπάς ήταν παντού στο court και με δύο mini-break κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του set παίρνοντας προβάδισμα με 1-0. 

Το ίδιο σενάριο είχαμε και στο 2ο set. Τσιτσιπάς και Μάρεϊ συνέχισαν την εξαιρετική δουλειά πίσω από το service, το break-point ήταν κάτι άγνωστό, με το set να πηγαίνει και πάλι σε tie-break. Από εκείνο το σημείο και μετά άρχισε η βελτίωση του Μάρεϊ, ο οποίος έφτασε αρχικά στο 4/1 βρίσκοντας mini-break, ενώ λίγο αργότερα στο 5/2 με ένα ακόμα για να κλείσει το set ισοφαρίζοντας σε 1-1. 

Στο 3ο σκέλος της αναμέτρησης ο Μάρεϊ βρήκε το πρώτο break του αγώνα, στο ίσως χειρότερο service-game του Τσιτσιπά, το οποίο και εξαργύρωσε αμέσως μετά παίρνοντας προβάδισμα με 2-0. 

Από εκεί και πέρα ο Μάρεϊ κρατούσε το service του, σβήνοντας και 2 break-point του Τσιτσιπά στο 4ο game (3-1), κερδίζοντας το 2ο συνεχόμενο set κάνοντας το 2-1 πριν τη διακοπή. 

Η αναμέτρηση θα συνεχιστεί την Παρασκευή αμέσως μετά το παιχνίδι του Κάρλος Αλκαράθ με τον Αλεξάντερ Μίλερ (15:30 GR), κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να ξεκινήσει μετά τις 17:00 GR. Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί αύριο και στο διπλό μαζί με τον αδερφό του Πέτρο. 

WIMBLEDON SINGLES MEN’S DRAW | DOUBLES | OOP (-2h)

The post Wimbledon: Το γύρισε ο Μάρεϊ, την Παρασκευή η συνέχεια (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα