Wimbledon: Το…χαοτικό πρόγραμμα της Τετάρτης με 92 αγώνες!

08:02 5/7/2023 - Πηγή: Tennis24

Η βροχή που συνεχίζει να πλήττει το Λονδίνο αυτές τις ημέρες, υποχρέωσε τους διοργανωτές να αναβάλλουν όλα τα παιχνίδια των εξωτερικών courts που αναμένονταν να γίνουν την Τρίτη, γεγονός που θα προκαλέσει ένα πραγματικό…χάος στο πρόγραμμα της Τετάρτης το οποίο περιλαμβάνει 92 αγώνες(!), με τη μοναδική θετική είδηση να είναι οι αισιόδοξες μετεωρολογικές προβλέψεις. 

Από ελληνικής πλευράς Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστούν στο court No2 την Τετάρτη (5/7) στα εξ’ αναβολής παιχνίδια τους, με την Ελληνίδα τενίστρια να αγωνίζεται στις 13:00 GR κόντρα στην Μάρτα

Κόστιουκ, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα συνεχίσει την αναμέτρηση με τον Ντόμινικ Τιμ, αμέσως μετά το τέλος του Τέιλορ Φριτς με τον Γιάνικ Χάνφμαν στο παιχνίδι που έχει ξεκινήσει την Δευτέρα και βρίσκεται στα μισά του 5ου set

Στο κεντρικό court (ώρα έναρξης 15:30 GR), όπου και οι 3 αγώνες είναι για τον 2ο γύρο του τουρνουά, το πρόγραμμα θα ανοίξουν οι Ντάρια Κασάτκινα και Τζόρντι Μπάρατζ, με το παιχνίδι της Ίγκα Σφιόντεκ και Σάρα Τορίβες Τόρμο να ακολουθεί. Το πρόγραμμα του κεντρικού court θα κλείσει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Τζόρνταν Τόμπσον. 

Στο court Νο1 (ώρα έναρξης 15:00 GR), το πρόγραμμα θα ανοίξει ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ που θα παίξει κόντρα στον Βρετανό Άρθουρ Φέρι, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της Τρίτης για τον 1ο γύρο, ενώ θα ακολουθήσει ένα (από τα πολλά) εξ’ αναβολή ματς αυτό της Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα με την Χέδερ Γουότσον. 

Στο τελευταίο ματς του court No1 θα αγωνιστούν ο Γιανίκ Σίνερ με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν σε μια αναμέτρηση για τον 2ο γύρο του τουρνουά. 

WIMBLEDON SINGLES MEN’S DRAW | DOUBLES | OOP (-2h)

WIMBLEDON SINGLES WOMEN’S DRAW| DOUBLES | OOP (-2h)

The post Wimbledon: Το…χαοτικό πρόγραμμα της Τετάρτης με 92 αγώνες! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα