Zhengzhou Open: Πρεμιέρα το μεσημέρι της Τετάρτης για την Σάκκαρη

Όλα έτοιμα για την αγωνιστική πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη στο τελευταίο 500άρι τουρνουά της ασιατικής περιοδείας, η οποία θα ξεκινήσει από τον 2ο γύρο του Zhengzhou Open, και στοχεύει στο να κλείσει ιδανικά τη σεζόν, αν και εφόσον δεν αγωνιστεί στα WTA Finals ως αναπληρωματική.

Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα παίξει κοντρα στην Κίνγουεν Ζενγκ, στο πρώτο της παιχνίδι στη WTA

500 διοργάνωση, σε ένα ματς που θα διεξαχθεί στο κεντρικό κορτ των εγκαταστάσεων, και θα ξεκινήσει γύρω μετά τις 13:30 GR.

Αυτή θα είναι η τρίτη τους συνάντηση στο Tour, με την No6 του κόσμου να έχει κερδίσει και τις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους, ωστόσο το παιχνίδι δε θα είναι εύκολο, καθώς η 21χρονη Κινέζα είναι μία πολύ επικίνδυνη τενίστρια, και δικαιωματικά βρίσκεται κοντά στο Top-20 (No21).

Στο αυριανό πρόγραμμα, τη δράση ξεκινά η αναμέτρηση ανάμεσα σε Βέρα Ζβοναρέβα και Ανχελίνα Καλίνινα (10:00 GR), ενώ μετά θα πάρει τη σκυτάλη ο αγώνα μεταξύ Γιαζμίν Παολίνι και Καρολίν Γκαρσία (12:00 GR). Η τρίτη “μονομαχία” του προγράμματος είναι της Μαρίας, ενώ αυλαία θα ρίξουν οι Λέσια Τσουρένκο και Ντόνα Βέκιτς (15:30 GR).

SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+5h)

The post Zhengzhou Open: Πρεμιέρα το μεσημέρι της Τετάρτης για την Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Zhengzhou Open, Πρεμιέρα, Τετάρτης, Σάκκαρη,Zhengzhou Open, premiera, tetartis, sakkari