Αδελαΐδα: Στα ημιτελικά η Γκοφ (vids)

Χρειάστηκε να περάσουν 8 μήνες για να επιστρέψει η 17χρονη Αμερικανίδα σε ημιτελική φάση, με την τελευταία να είναι στο χωμάτινο τουρνουά στην Πάρμα, όπου κατέκτησε τον έναν από τους δύο συνολικά τίτλους στην καριέρα της. 

Το ίδιο έκανε και στο 2ο τουρνουά της Αδελαΐδας, επικρατώντας της Άνα Κόνιουχ με 6-3, 6-4 σε 81 λεπτά εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η Νο3 του ταμπλό και Νο19 του κόσμου, αν και είχε 6 διπλά λάθη, αλλά και 4/11 break-points κατάφερε να εκμεταλλευτεί το

αδύναμο service της τενίστριας από την Κροατία, η οποία είχε 7 διπλά λάθη κερδίζοντας μόλις το 53,5% των πόντων της (21/38) από το 1ο service. 

Στα ημιτελικά η Αμερικανίδα θα αντιμετωπίσει την συμπατριώτισσά της Μάντισον Κις, η οποία ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο της Ρωσίδας Λιουντμίλα Σαμσόνοβα με 6-3, 3-6, 6-3.

Στα άλλα παιχνίδια η Σλοβένα Ταμάρα Ζίντανσεκ επικράτησε της προερχόμενης από τα προκριματικά Αμερικανίδας, Λόρεν Ντέιβις με 7-6(4), 7-6(7) και θα παίξει για μια θέση στον τελικό κόντρα στην επίσης Αμερικανίδα Άλισον Ρίσκε η οποία πήρε άκοπη πρόκριση απέναντι στην συμπατριώτισσά της Μάντισον Μπρενγκλ που εγκατέλειψε στα μέσα του 1ου set (3-3).

SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Θάνος Σταθόπουλος

The post Αδελαΐδα: Στα ημιτελικά η Γκοφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα