“Αυτοκτονία” και αποκλεισμός…

Ο Θανάσης Κοκκινάκης μπορεί να προηγήθηκε με σετ και μπρέικ κόντρα στον Τιμ Σμίτσεκ, όμως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα με νίκη, υπέστη σπουδαία ανατροπή δείχνοντας “αυτοκτονικές” τάσεις και αποκλείστηκε από το κυρίως ταμπλό του Queen’s Championship της ερχόμενης εβδομάδας…

Ο Ελληνοαυστραλός πρωταθλητής αν και πραγματοποιούσε μια εξαιρετική εμφάνιση μέχρι τα μέσα του δευτέρου σετ,

έπαθε ένα πρωτόγνωρο, για τον ίδιο, blackout και δεν κατάφερε να επικρατήσει του Τιμ Σμίτσεκ, ώστε να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό του Queen’s Champiosnhip.

Ο Κοκκκινάκης ήταν μπροστά στο σκορ με 6-2, 3-2 στον αγώνα του για τον 2ο προκριματικό γύρο του θεσμού, προηγούμενος μάλιστα με μπρέικ στο δεύτερο σετ, όμως έχασε τα επόμενα 10(!) από τα 14 γκέιμς που παίχτηκαν και αποχαιρέτησε άδοξα το 500αρι τουρνουά στο γρασίδι του Λονδίνου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός Τιμ Σμίτσεκ, ο οποίος δεν… φημίζεται για τις ικανότητές του στην πράσινη επιφάνεια, έκανε μια μεγαλειώδη ανατροπή γυρνώντας “τούμπα” τον αγώνα, επικρατώντας τελικά με 2-6, 6-4, 6-3 μετά από 1 ώρα και 58 λεπτά αγώνα.

Ο Κοκκινάκης, Νο150 του κόσμου αυτήν την στιγμή, μετά από τούτο τον αποκλεισμό θα απολέσει κάποιους πόντους στην παγκόσμια κατάταξη, μιας και πέρσι έφτασε μέχρι την φάση των “16” και αναμένεται να χάσει επτά θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, από την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Σμίτσεκ, έχει πιθανούς αντιπάλους στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό τους Τζόκοβιτς, Μπέρντιχ, Σαρντί και Ράονιτς. Ενώ, οι υπόλοιποι τρεις αθλητές που προκρίθηκαν μέσω προκριματικών στο main draw είναι οι Μπενετό, Μίλμαν και Μπάμπρι.

Κυριακή 17/6: 2ος Προκριματικός Γύρος Queen’s Championship

Smyczek (USA) beat Kokkinakis (Australia) 2-6, 6-4, 6-3

Benneteau (France) beat McDonald (USA) 7-5, 6-3

Millman (Australia) beat Copil (Roumania) 6-3, 6-3

Bhambri (India) beat Fritz (USA) 6-4, 6-2

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Αυτοκτονία” και αποκλεισμός… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα