Αγνώριστος Μονφίς…

Ούτε στη Λιόν μπόρεσε να κάνει ούτε κατά διάνοια αισθητή την παρουσία του ο Γκαέλ Μονφίς που ηττήθηκε από τον Μαξιμίλιαν Μάρτερερ και βαδίζει προς το Ρολάν Γκαρός σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση…

Δεν “σταυρώνει” με τίποτα νίκη στη φετινή χωμάτινη περίοδο ο LaMonf…

Ο 31χρονος Γάλλος θα πάει στο Ρολάν Γκαρός με μόλις μία νίκη παρακαταθήκη στο χώμα και τρεις αποκλεισμούς σε πρώτους γύρους σε Μόναχο, Ρώμη και τώρα στη Λιόν καθώς δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε τον Μαξιμίλιαν Μάρτερερ.

Προηγήθηκε με σετ αλλά μετά συνέχισε τις τραγικές

πρόσφατές του εμφανίσεις και τελικά ηττήθηκε με 2-6, 6-4, 6-4 από τον Γερμανό που τον βρήκε “μπόσικο” και το εκμεταλλεύτηκε.

Και όλα αυτά για τον Μονφίς που γενικά είναι πολύ καλός στο χώμα με συμμετοχή στον τελικό του Μόντε Κάρλο πριν από δύο χρόνια ενώ ήταν και ημι-φιναλίστ στο Ρολάν Γκαρός το μακρινό 2008.

Τα υπόλοιπα φαβορί, εύκολα-δύσκολα, πέρασαν στον δεύτερο γύρο με τον Ζιλ Σιμόν να επικρατεί του Ισπανού Σάμπερ-Μοντάνα με 6-4, 6-2 και τον Καρμπάγιες Μπαένια πολύ πιο δύσκολα του Λάσλο Ντιέρε με 7-6(3), 6-7(4), 6-3.

Θυμίζουμε πως Νο1 του ταμπλό είναι ο Ντομινίκ Τιμ που δεν ήθελε να μείνει με την “κακή” αίσθηση του αποκλεισμού από τον Φάμπιο Φονίνι στη Ρώμη ενώ ξεχωρίζουν και οι αμερικανικές παρουσίες των Τζον Ισνερ και Τζακ Σοκ.

Δευτέρα, 21/5: 1ος γύρος Lyon Open

Baena (Spain) beat Djere (Serbia) 7-6(3) 6-7(4) 6-3

Simon (France) beat Saber-Montana (Spain) 6-4 6-2

Marterer (Germany) beat Monfils (France) 2-6 6-4 6-4

Lajovic (Serbia) beat Zeballos (Argentina) 6-4 6-2

Coria (Argentina) beat Kicker (Argentina) 4-6 6-1 7-5

Garcia-Lopez (Spain) beat Mannarino (France) 6-3 4-6 6-1

LYON OPEN DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Αγνώριστος Μονφίς… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα