Ακαπούλκο: Το ξημέρωμα της Τετάρτης η πρεμιέρα του Τσιτσιπά (pic)

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/2) θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Ακαπούλκο ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Μετά την παρουσία του ως τα ημιτελικά του Los Cabos, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να κάνει μία νέα καλή πορεία.

Η κλήρωση δεν ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκή για τον No12 του κόσμου, και στην πρεμιέρα του θα αντιμετωπίσει τον 26χρονο Ρώσο, και No39 της παγκόσμιας κατάταξης, Ρομάν Σαφιούλιν, στο πλαίσιο του πρώτο γύρου της ATP

500 διοργάνωσης στο Μεξικό.

Αν τα καταφέρει στο πρώτο του παιχνίδι, ο 25χρονος Έλληνας τενίστας θα παίξει στο δεύτερο γύρο του τουρνουά είτε με τον Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ, είτε με τον 21χρονο Ιταλό, και προερχόμενο από τα προκριματικά, Φλάβιο Κομπόλι, με στόχο το 2/2 και την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο Στέφανος δεν έχει βαθμούς υπεράσπισης αυτή την εβδομάδα, και στο Live Ranking είναι στο No10, μιας και οι Άλεξ Ντε Μινόρ και Τέιλορ Φριτς έχουν να καλύψουν 435 και 135 βαθμούς αντίστοιχα. Αυτό δείχνει πως με μια καλή πορεία στο Ακαπούλκο, ο Τσιτσιπάς μπορεί να επιστρέψει άμεσα στη 10άδα.

The post Ακαπούλκο: Το ξημέρωμα της Τετάρτης η πρεμιέρα του Τσιτσιπά (pic) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα