Ακάθεκτος ο Τζο – VIDEO

Ούτε το εμπόδιο του Πιέρ Ιγ Ερμπέρ, στάθηκε ικανό να ανακόψει την πορεία του Τζο Γουιλφρίντ Τσονγκά στο φετινό Moselle Open. Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της Πέμπτης και οι “κλεισμένοι” προημιτελικοί…

Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει να είναι ο Τζο Γουιλφρίντ Τσονγκά αυτή την εβδομάδα στη Μετς. Ο Γάλλος, πανηγύρισε την Πέμπτη, την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και προχωράει άνετα στη διοργάνωση.

Μετά από μιάμιση ώρα αγώνα, ο Τζο επιβλήθηκε του συμπατριώτη του, Πιέρ Ιγ Ερμπέρ και “σφράγισε” το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Moselle Open, τουρνουά το οποίο, φυσικά, έχει κατακτήσει στο

παρελθόν (2011, 2012, 2015).

Με σκορ 6-3, 6-4 και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από τον αντίπαλό του, προκρίθηκε ο 34χρονος Γάλλος, που την Παρασκευή θα τεθεί αντιμέτωπος με το Νο2 του ταμπλό και Νο17 τενίστα του κόσμου, Νικολόζ Μπασιλασβίλι, σε ένα ενδεχόμενα σπουδαίο ματς.

Εκτός του Τσονγκά, τα εισιτήριά τους για την φάση των “8” του θεσμού, κέρδισαν την Πέμπτη και οι Λούκας Πούιγ, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και Αλιάζ Μπέντενε.

Ο Πούιγ απέκλεισε με το “καθαρό” 6-1, 6-4 τον Λορέντζο Σονέγκο και θα παίξει κόντρα στον Φίλιπ Κράινοβιτς στα προημιτελικά, ενώ ο Καρένιο Μπούστα έκανε μεγάλη εμφάνιση και κέρδισε τον Νταβίντ Γκοφάν με 6-3, 6-2, αφήνοντας τον εκτός τουρνουά από νωρίς.

Στα προημιτελικά, ο Ισπανός θα αγωνιστεί κόντρα στον Μπέντενε, που έκανε… πάρτι απέναντι στον Ζιλ Σιμόν και τον έθεσε νοκ-άουτ με άνεση και σκορ 7-6(9), 6-2.

Οι προημιτελικοί του Moselle Open 2019

Καρένιο Μπούστα – Μπέντενε
Περ – Μπαρερέ
Κράινοβιτς – Πούιγ
Τσονγκά – Μπασιλασβίλι

SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ακάθεκτος ο Τζο – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα