Ακόμα ένας WTA 125 τελικός στο διπλό για την Γραμματικοπούλου!

Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και Άννα Σίσκοβα επικράτησαν στον ημιτελικό της Παρασκευής των  Ιρίνα Χρομάτσεβα και Βαλερίγια Στράκχοβα με 6-2, 7-6(7), μετά από μια ώρα και 43 λεπτά εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά WTA 125 Tiriac Foundation Trophy που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στη Ρουμανία. 

Αυτός θα είναι ο 4ος τελικός καριέρας στο διπλό, για την Ελληνίδα τενίστρια σε 125άρι τουρνουά και ο 3ος φετινός μετά από τους δύο σε Μπάρι και Μπαρανκίγια (Αύγηουσ το οποίο και κατέκτησε έχοντας ως παρτενέρ την Δέσποινα Παπαμιχαήλ. 

Γραμματικοπούλου

και Σίσκοβα δέχθηκαν break με το καλησπέρα (1-0), όμως απάντησαν με ένα σερί 5 games (3 breaks) κάνοντας το 5-1 και αμέσως μετά έκλεισαν το 1ο set με 6-2. Στο 2ο set το ελληνορωσικό δίδυμο έκανε τα εύκολα…δύσκολα καθώς προηγήθηκε με 5-1 με τις Χρομάτσεβα και Στράκχοβα να παίρνουν πίσω και τα 2 breaks ισοφαρίζοντας σε 5-5. 

Το set οδηγήθηκε στο tie-break εκεί όπου μάλιστα είχαν και set-point (6/5), όμως Γραμματικοπούλου και Σίσκοβα κατάφερα να πάρουν τους 4 από τους τελευταίους 5 πόντους κατακτώντας τη νίκη και σφραγίζοντας την πρόκριση στον τελικό.

Εκεί θα αντιμετωπίσουν τις Ιταλίδες Αντζέλικα Μορατέλι και Καμίλα Ροζατέλο, ο οποίες με τη σειρά τους επικράτησαν των Αντρέα Μίτου (Ρουμανία) και Φανί Στόλαρ (Ουγγαρία) με 6-3, 6-4. 

The post Ακόμα ένας WTA 125 τελικός στο διπλό για την Γραμματικοπούλου! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα