Αλιασίμ: “Ο Τόνι Ναδάλ με έχει βοηθήσει πάρα πολύ”

Πανευτυχής για την πρώτη του νίκη στο ATP Finals και μάλιστα κόντρα στον δύο φορές πρωταθλητή σε Grand Slam φέτος, Ράφαελ Ναδάλ, εμφανίστηκε ο Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ.

Ο 22χρονος Καναδός, Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, έκανε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στο Νο2 του κόσμου και με 6-3, 6-4 επί του 36χρονου Ισπανού, διατήρησε τις ελπίδες του για πρόκριση στα ημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης.

Πλέον,

την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τον Τέιλορ Φριτς για να μάθουμε ποιος θα ακολουθήσει τον Κάσπερ Ρουντ στα ημιτελικά από το Green Group, με τον Αλιασίμ να υμνεί την παρουσία του Τόνι Ναδάλ στο box του.

“Η εμπειρία του Τόνι σε αυτές τις καταστάσεις, είναι πολύτιμη. Μου έχει προσφέρει σπουδαία βοήθεια. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον ίδιο και την οικογένειά του. Ήταν πολύ ξεχωριστό να παίζω με τον Ράφα έχοντας τον Τόνι στο box μου” είπε ο Αλιασίμ.

Για την απόδοσή του κόντρα στον Ράφα, ο Καναδός είπε: “Το πρώτο μου ματς με βοήθησε. Ένιωσα το παιχνίδι μου καλύτερα σήμερα. Το σερβίς μου ήταν εξαιρετικό και οι επιστροφές μου πολύ καλύτερες. Χτυπούσα με περισσότερη σταθερότητα και ποιότητα. Όταν παίζω έτσι, έχω αποδείξει ότι μπορώ να ανταγωνιστώ και να κερδίσω τους καλύτερους στον κόσμο.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον Ράφα και αποδεικνύει πόσο σπουδαίος πρωταθλητής και τι παράδειγμα είναι γιατί είναι 36 ετών και μάχεται με τους νεαρότερους αντιπάλους του. Είναι σπουδαίος και έχει σπουδαία συμπεριφορά”

Τέλος, για τη συμμετοχή του στο ATP Finals, υπογράμμισε: “Δεν ήμουν σίγουρος αν θα μπορέσω να αγωνιστώ σε αυτό το τουρνουά μια μέρα. Ήταν ένα όνειρο για μένα”.

NITTO ATP FINALS SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

The post Αλιασίμ: “Ο Τόνι Ναδάλ με έχει βοηθήσει πάρα πολύ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα