Αλκαράθ: “Δεν θα ήταν τίποτα από αυτά εφικτό χωρίς την ομάδα μου” (vid)

13:28 9/5/2023 - Πηγή: Tennis24

Το βραβείο Laureus Breakthrough of the Year κέρδισε ο back to back κάτοχος, τόσο της Βαρκελώνης, όσο και της Μαδρίτης, Κάρλος Αλκαράθ, στο πλαίσιο της διεξαγωγής των ετήσιων βραβείων aureus World Sports Award.

Ο 20χρονος (προ ολίγων ημερών) Ισπανός τενίστας, σχεδόν μία μέρα μετά την κατάκτηση του Mutua Madrid Open, πρόσθεσε έναν ακόμα σπουδαίο τίτλο μετά από την εν λόγω

βράβευση, μιας και είναι η 4η φορά που το κερδίζει παίκτης της ATΡ, μετά τους Μαράτ Σάφιν (2001), Ράφα Ναδάλ (2006) και Άντι Μάρεϊ (2013).

Στις δηλώσεις του μετά την απονομή του βραβείου, ο No2 του κόσμου θέλησε να αποδώσει τα εύσημα στην ομάδα του, και να αναγνωρίσει (για μία ακόμα φορά) την αξία τους.

“Είμαι σε ένα άθλημα που είσαι μόνος σου έξω στο γήπεδο, αλλά έχεις μια ομάδα από πίσω και τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς αυτή. Υπήρξαν δύσκολες στιγμές.

Το ότι κατάφερα να τις ξεπεράσω με την υποστήριξη της ομάδας μου και της οικογένειάς μου και να κερδίσω αυτό το βραβείο, σημαίνει πολλά για μένα”.

"There have been some hard times. The truth is that being able to overcome them, with the support of my team and my family, and to be able to win and have this Award means a lot to me"

2023 Laureus World Breakthrough of the Year Award Winner, @carlosalcaraz#Laureus23 pic.twitter.com/4njyYnakQO

— Laureus (@LaureusSport) May 8, 2023

The post Αλκαράθ: “Δεν θα ήταν τίποτα από αυτά εφικτό χωρίς την ομάδα μου” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα