Ανάκαμψη στο Μόναχο

Τον καλό του εαυτό αναζητά ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος είναι δις υπερασπιστής στο BMW Open αυτή την εβδομάδα

Στα τελευταία οχτώ ματς που έχει δώσει στο ATP Tour, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έχει αρνητικό ρεκόρ πέντε ηττών και μόλις τριών νικών.

Ο κορυφαίος Γερμανός τενίστας, θα αγωνιστεί στο χωμάτινο τουρνουά του Μονάχου αυτή την εβδομάδα, ελπίζοντας να ανατρέψει την κατάσταση και να ξαναπάρει τα πάνω του.

“Προφανώς

και δεν έχω παίξει το καλύτερό μου τένις τις τελευταίες εβδομάδες. Όμως, νιώθω καλά μέσα στο court. Νιώθω χαρούμενος κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Νιώθω πως το παιχνίδι μου έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και ο τρόπος που χτυπάω τη μπάλα, απλά πρέπει να το δείξω και στα παιχνίδια” δήλωσε ο Ζβέρεφ ενόψει της πρεμιέρας του στο Μόναχο.

Ο 22χρονος έχει bye στον 1ο γύρο της ATP 250 διοργάνωσης και περιμένει το νικητή του αγώνα Μέρτερερ-Λοντέρο στη φάση των “16”.

Πιθανός αντίπαλος του Ζβέρεφ στα προημιτελικά, είναι ο Ντιέγκο Ζβάρτσμαν ενώ επίσης στο πάνω μέρος του ταμπλό είναι οι επικίνδυνοι Τσεκινάτο, Γκούλμπις και Στρουφ.

“Ειδικά στο Μόναχο, η κλήρωση είναι πάντα δύσκολη και έχουμε καλούς παίκτες. Τα δύο τελευταία χρόνια που κερδίζω τον τίτλο εδώ, έχει χρειαστεί να αντιμετωπίσω δύσκολους αντιπάλους σε πολύ δυνατά ματς. Για μένα είναι σπουδαίο να βρίσκομαι εδώ, όμως ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολη εβδομάδα” είπε ο Σάσα που έχει κερδίσει τα 11 από τα τελευταία 12 παιχνίδια που έχει δώσει στο Μόναχο.

BMW OPEN DRAW | OOP (-1h)

The post Ανάκαμψη στο Μόναχο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα