Αναρωτιέται για Hawk Eye και μπάλες ο Σαποβάλοφ – VIDEO

Ο Ντένις Σαποβάλοφ αποχαιρέτησε πρόωρα το Παρίσι καθώς ηττήθηκε από τον Πάμπλο Καρμπάγιες Μπαένα σε ένα συγκλονιστικό ματς 5 ωρών, το απόγευμα της Πέμπτης για το 2ο γύρο του Γαλλικού Όπεν.

Ο εκνευρισμός του αριστερόχειρα Καναδού ήταν τόσο έντονος που τα έβαλε με όλους και με όλα, μετά τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης, τα έβαλε με τους διοργανωτές που δεν έχουν εισαγάγει το σύστημα Hawk Eye αλλά και για τον προγραμματισμό των αγώνων στο Παρίσι καθώς μετά την ήττα του από τον Καρμπάγιες Μπαένα, θα έπρεπε να παίξει

“καπάκι” αγώνα διπλού.

Επίσης, μίλησε και αυτός για τις βαριές μπάλες που δεν έχουν ζωή ενώ τον ενόχλησε και η υγειονομική φούσκα.

“To scheduling είναι απαίσιο. Μετά από ένα ματς 5 ωρών, πρέπει να παίξω διπλά τώρα. Είναι πρόγραμμα για τα σκουπίδια. Είναι απογοητευτικό. Είσαι σε ένα Grand Slam και περιμένεις τουλάχιστον βοήθεια για να αγωνιστείς. Πως θα παίξω τώρα διπλά μετά από πέντε ώρες ματς; Είναι επίσης 1ος γύρος διπλών, θα μπορούσαν να το σχεδιάσουν καλύτερα” είπε ο Σαποβάλοφ και συνέχισε τα παράπονα.

“Οι συνθήκες που γίνονται οι αγώνες δεν είναι καθόλου καλές. Είναι σχεδόν απίθανο να βγάλεις winner με αυτές τις μπάλες. Κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε να είναι τόσο βαριές και δύσκολες” είπε ο Ντένις ο Τρομερός, μπαίνοντας και ο ίδιος στο χορό των παραπόνων για τις νέες μπάλες που παίζεται το Roland Garros.

Για τη φούσκα λόγω κορονοϊού, ο Σαποβάλοφ είπε ότι στη Νέα Υόρκη τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα.

“Ειλικρινά δεν νομίζω ότι κάνουν καλή δουλειά σε αυτό. Δεν υπάρχει πραγματική φούσκα, ειδικά στο δεύτερο ξενοδοχείο, απ’ότι άκουσα. Μπορείς να φύγεις από το ξενοδοχείο, να πας στην πόλη. Δεν υπάρχει πρόβλημα και κανένας δεν θα σε σταματήσει. Η Νέα Υόρκη έκανε καλύτερη δουλειά”

Τέλος, ο Καναδός αναρωτιέται πότε το Roland Garros θα επισημοποιήσει το Hawk Eye, με αφορμή έναν πόντο που θα του έδινε διπλό match point, την ώρα που σέρβιρε για το ματς στο 5ο σετ.



When will we have Hawkeye on clay? @atptour @rolandgarros pic.twitter.com/neTqwglkbD

— Denis Shapovalov (@denis_shapo) October 1, 2020

The post Αναρωτιέται για Hawk Eye και μπάλες ο Σαποβάλοφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα