Άγγιξαν το θαύμα τα αδέρφια Τσιτσιπά (vid)

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς έδωσαν τα πάντα στην Kia Arena απέναντι στους Νο1 του ταμπλό Γουέσλι Κούλχοφ και Νιλ Σκάπσκι για να λυγίσουν μετά από 2 ώρες και 45 λεπτά με 7-6(6), 4-6, 7-6(7) μέσα σε μια απίστευτη ατμόσφαιρα. 

Έχοντας στήριγμα το service το οποίο έφτασε στο 87% στους κερδισμένους πόντους στο 1ο service, αλλά και έχοντας στο πλάι τους στο εκπληκτικό κοινό στην Kia Arena

τα αδέρφια Τσιτσιπά έφτασαν μια ανάσα από μια μεγάλη έκπληξη στα διπλά στον 2ο γύρο του Australian Open, ωστόσο λύγισαν στο super tie-break του 3ου set μένοντας εκτός συνέχειας. 

Μάλιστα κατάφεραν να προηγηθούν με 5-2 όμως ένα σερί 5-0 από τους Κούλχοφ και Σκάπσκι άλλαξε τα δεδομένα και έγειρε την πλάστιγγα προς την πλευρά των Νο1 του ταμπλό που πήραν τελικά την πρόκριση. 

Κουλχοφ και Σκάπσκι πήραν προβάδισμα στο παιχνίδι μετά από ένα συγκλονιστικό 1ο set το οποίο κράτησε 62 λεπτά με το ελληνικό δίδυμο να απαντάει στα δύο μίνι break των Κούλχοφ και Σκάπσκι, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο και στο τρίτο με τους Νο1 του ταμπλό να κάνουν το 1-0.

Το μοναδικό break του αγώνα ήρθε από ελληνική ρακέτα με τους αδερφούς Τσιτσιπά να κάνουν το 3-2 και με love game αργότερα το 4-2 φτάνοντας ένα πλεονέκτημα το οποίο και κράτησαν καταντώντας το set με 6-4 σε 41 λεπτά. 

Στο δραματικό decider set τα δύο ζευγάρια κράτησαν το service τους, χωρίς να απειληθούν με break, με τους νικητές να κρίνονται στο super tie-break. Εκεί τα αδέρφια Τσιτσιπά πήραν προβάδισμα με 5-2, όμως από εκεί και πέρα ακολούθησε ένα σερί 5-0, με τους Κούλχοφ και Σκάπσκι να παίρνουν προβάδισμα με 7-5 για να κλείσουν το ματς λίγο αργότερα με 10-7 παίρνοντας την πρόκριση για τον 3ο γύρο.



AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+9h)

The post Άγγιξαν το θαύμα τα αδέρφια Τσιτσιπά (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα