Αντίστροφη μέτρηση για Φερού

Ένας από τους σπουδαιότερους μαχητές στην ιστορία του αθλήματος, ο Νταβίντ Φερέρ, αρχίζει και σκέφτεται την συνταξιοδότησή του, μετά και τον πρόωρο αποκλεισμό στο Roland Garros

H αντίστροφη μέτρηση για την απόσυρσή του από τα courts, φαίνεται να έχει ξεκινήσει για τον Νταβίντ Φερέρ.

Ο 36χρονος, πλέον, Ισπανός πραγματοποίησε την 16η συμμετοχή του στο αγαπημένο του Grand Slam

όμως αποκλείστηκε για πρώτη φορά, στον 1ο γύρο της διοργάνωσης απ’τον 20χρονο συμπατριώτη του, Ζαουμέ Μιούναρ.

Σε συνέντευξή του στην El Espanol, ο Φερέρ εμφανίστηκε πολύ απογοητευμένος και για πρώτη φορά εξέφρασε τον προβληματισμό του για την έλλειψη ανταγωνιστικότητας που παρουσιάζει στους πρόσφατους αγώνες του.

“Δεν νιώθω πια ανταγωνιστικός. Δεν νιώθω ότι είμαι στο επίπεδο που θέλω να βρίσκομαι. Μέχρι το Davis Cup έχανα αλλά τουλάχιστον ένιωθα ανταγωνιστικός στο γήπεδο. Μετά το Davis Cup, στη Ρώμη, στη Γενεύη και στο Παρίσι, δεν μπορώ να βρω τον αληθινό μου εαυτό. Δεν ξέρω ποιο είναι το νόημα να συνεχίσω έτσι…

“Ίσως είναι η κούραση από το γεγονός ότι είμαι νέος πατέρας, όμως θέλω να δώσω περισσότερα. Δεν νιώθω καλά σωματικά. Τον τελευταίο μήνα δεν έχω ενέργεια. Είχα πολλά σκαμπανεβάσματα στον αγώνα μου. Δεν είμαι ο Νταβίντ που θέλω. Δεν θέλω να παίζω σε αυτό το επίπεδο. Δεν ξέρω πόσο μπορώ να συνεχίσω έτσι..”

Ο Φερέρ βρίσκεται στο Νο41 της παγκόσμιας κατάταξης και φέτος έχει ρεκόρ 7-11.

Το 2013 o Φερέρ είχε φτάσει έως τον τελικό του Γαλλικού Όπεν όπου ηττήθηκε απ’τον Ράφαελ Ναδάλ ενώ έχει βρεθεί μέχρι το Νο3 της ΑΤP.

The post Αντίστροφη μέτρηση για Φερού appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα