Αποκλείστηκε η Βαλεντίνη

Εκτός Wimbledon στον πρώτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης έμεινε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου που ηττήθηκε από την Ρωσίδα Σοφία Ζουκ δίχως να μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη.

Τα όνειρα για την πρόκριση στο βασικό ταμπλό του Wimbledon, που θα ήταν άλλωστε μία τεράστια επιτυχία “κόπηκαν” νωρίς για την Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Η δεύτερη καλύτερη Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε στον πρώτο προκριματικό γύρο του τρίτου

Grand Slam της σεζόν από τη Σοφία Ζουκ με 6-3, 6-2 και φεύγει νωρίς από το Λονδίνο.

Μόνο στο ξεκίνημα του ματς όταν και προηγήθηκε με break, μπόρεσε η διαρκώς βελτιωμένη Ελληνίδα τενίστρια να πάρει τα ηνία του αγώνα, ωστόσο, η Νο139 τενίστρια στον κόσμο, Ζουκ, επέβαλε μετά τον ρυθμό της και πλήγωσε πολλές φορές το ασθενές σερβίς της Βαλεντίνης που ήταν και η αχίλλειος πτέρνα της.

Συνεπώς, η Μαρία Σάκκαρη θα είναι τελικά η μόνη εκπρόσωπος της χώρας μας στο βασικό ταμπλό του πιο ιστορικού Major στον κόσμο, ενώ πανηγύρισε και μία φιλική νίκη εις βάρος της Μαρία Σαράποβα!

Σε άλλα ματς του πρώτου προκριματικού γύρου, η πάλια ποτέ ημι-φιναλίστ της διοργάνωσης, το 2014, Τζίνι Μπουσάρ έχασε μόλις δύο games από την Κινέζα Τζου έχοντας σαν ελάχιστο στόχο τουλάχιστον να προκριθεί στο βασικό ταμπλό.

WIMBLEDON WOMEN’S QUALIFYING DRAW

Κώστας Αϊτάκης

The post Αποκλείστηκε η Βαλεντίνη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα