Αποσύρθηκε από το Μόντρεαλ ο Ζβέρεφ

Ο Σάσα Ζβέρεφ βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση αποθεραπείας μετά τον τρομακτικό τραυματισμό που υπέστη στον ημιτελικό του Roland Garros. Ο Γερμανός που υπέστη ρήξη συνδέσμων στον αστράγαλο, κάνει τα πάντα για να προλάβει το τελευταίο Grand Slam της χρονιάς, ωστόσο απέσυρε τη συμμετοχή του από το Masters 1000 του Καναδά στο Μόντρεαλ, ενώ δεν έχει

ανακοινώσει κάτι για το αντίστοιχο τουρνουά στο Σινσινάτι, ούτε και για το US Open:  

«Ακόμα δεν έχω εγκαταλείψει τις ελπίδες για το US Open και, φυσικά, θέλω να πάρω μέρος στο Davis Cup. Αυτός είναι ένας στόχος γιατί ο αδερφός μου και εγώ συμμετέχουμε επίσης στη διοργάνωση που βοήθησε να φέρει το Davis Cup στο Αμβούργο.  

Δεν είναι καθόλου δύσκολο, ανυπομονώ για αυτό το τουρνουά, είναι κάτι εντελώς νέο. Είναι ξεκάθαρο ότι θα προτιμούσα να παίξω το τουρνουά στο Αμβούργο ή να προπονούμαι στο γήπεδο τένις, αλλά έτσι είναι τώρα Πρέπει να το περάσω, ο καθένας έχει τον δικό του δρόμο και πρέπει να τον ακολουθήσει. Αυτό είναι μέρος αυτού που πρέπει να κάνω τώρα, και ίσως την επόμενη χρονιά, να επιστρέψω ακόμα πιο δυνατός.” δήλωσε ο Σάσα που ακόμη είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στο τουρ. 

Δανάη Μασκαλέρη 

The post Αποσύρθηκε από το Μόντρεαλ ο Ζβέρεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποσύρθηκε, Μόντρεαλ, Ζβέρεφ,aposyrthike, montreal, zveref