Άρχισε η (νέα) εποχή Λεμπρόν-Ναβάρο! (vid & pics)

22:48 3/4/2024 - Πηγή: Tennis24

Οι Χουάν Λεμπρόν και Πακίτο Ναβάρο είναι πλέον μαζί στα κορτ του παγκόσμιου πάντελ. Οι δύο Ισπανοί (αμφότεροι από την Ανδαλουσία) βρέθηκαν χθες για πρώτη φορά στο ίδιο κορτ, δίνοντας και επισήμως το σήμα της εκκίνησης σε μία νέα εποχή για την καριέρα τους.

Οι δυο τους βέβαια δεν είναι άγνωστοι. Το 2019 Λεμπρόν και Ναβάρο είχαν συνεργαστεί ξανά, φτάνοντας μάλιστα στο Νο1 της κατάταξης του World Padel Tour, επίτευγμα που πρώτη φορά στην ιστορία πετύχαινε δίδυμο δύο

Ισπανών. Στις αρχές του 2020 ο Λεμπρόν αποφάσισε να συμπορευθεί με τον Αλεχάνδρο Γκαλάν, όμως το κλείσιμο αυτού του κύκλου αναβίωσε την… παλιά συνεργασία.

“Είμαι τόσο χαρούμενος που επιστρέψαμε. Έπειτα από πέντε χρόνια, είμαστε ξανά μαζί. Έχουμε τη θέληση να τα δώσουμε όλα μέσα στο κορτ. Είναι το ξεκίνημα μίας δοκιμασίας γεμάτης με πάθος”, ανέφερε σε σχετική ανάρτησή του ο Λεμπρόν.

Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε πως οι Ροντρίγκο Οβίδε και Ραμίρο Τσόγια θα αποτελέσουν το προπονητικό δίδυμο των Λεμπρόν και Ναβάρο σε αυτή τη νέα εποχή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Juan Lebrón Chincoa (@juanlebronc)

Πάντως, η επίσημη πρεμιέρα του Ισπανικού διδύμου αργεί ακόμη, με το επόμενο τουρνουά να είναι το Brussels P2 στο Βέλγιο, στις 22-28 Απριλίου. Εκεί, οι Λεμπρόν/Ναβάρο θα τοποθετηθούν στο Νο2 του ταμπλό, μπροστά από τους Γκαλάν/Τσινγκότο και Ντι Νένο/Ναβάρο και πίσω μόνο από τους Κοέγιο/Τάπια, εφόσον όλα αυτά τα δίδυμα συμμετάσχουν κανονικά.

Φωτογραφίες και βίντεο από την πρώτη προπόνηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rodrigo Ovide (@rodri_ovide)

The post Άρχισε η (νέα) εποχή Λεμπρόν-Ναβάρο! (vid & pics) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα