Ασεβής ο Φονίνι

18:23 7/4/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Ζερεμί Σαρντί ηττήθηκε από τον Φάμπιο Φονίνι στον αγώνα μονού της Παρασκευής για το tie της Γαλλίας μα την Ιταλία αλλά βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει τα όσα είπε ο Ιταλός για αυτόν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης τους πριν μερικές εβδομάδες στο Indian Wells…

Δεν μπορούσε να αφήσει αναπάντητα τα όσα πολύ υποτιμητικά είπε για αυτόν, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής τους στο Indian Wells, ο Φάμπιο Φονίνι.

Ο Ιταλός τενίστας, γνωστός για

το …πλούσιο ταπεραμέντο του και τα πολλά του νεύρα, είδε να του γλιστρά από τα χέρια, και όντως ηττήθηκε, το ματς κόντρα στον Σαρντί στην Καλιφόρνια και τα μικρόφωνα τον έπιασαν να λέει:

“Σε όλη του τη ζωή είναι απλά στο Τοπ100. Δεν έχει ιδέα πώς να παίξει. Εντελώς στην τύχη τα κάνει όλα”.

Οι δυο τους έτυχε να τα ξαναπούν την Παρασκευή και ο Σαρντί ρωτήθηκε φυσικά για το πώς εξέλαβε ο ίδιος τα όσα εντελώς αντιεπαγγελματικά είπε ο Φονίνι.

“Ηταν εντελώς ασεβής. Αυτό είναι ενάντια στη φιλοσοφία μου. Ξέρω καλά τον Φάμπιο, περνάει διάφορες φάσεις. Αυτός ρίχνει λάδι στη φωτιά, όχι εγώ. Αυτός λέει πράγματα για μένα, ότι παιζω άσχημα και τέτοια. Αλλά δεν με νοιάζει. Για μένα, δεν συνέβη τίποτα” ήταν η μαλλον ήπια απάντηση του Γάλλου.

Από την πλευρά του ο Γιανίκ Νοά είπε:

“Στην εποχή μου λέγονταν χειρότερα! Αλλά δεν υπήρχαν μικρόφωνα! Τουλάχιστον την Παρασκευή, ο Φάμπιο δεν προκάλεσε”.

Κώστας Αϊτάκης

The post Ασεβής ο Φονίνι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα