Ασταμάτητος ο Τσόριτς, κέρδισε και τον Αλιασίμ (vid)

Στον τρίτο ημιτελικό ATP Masters 1000 της καριέρας του, προκρίθηκε ο εξαιρετικός, αυτή την εβδομάδα στο Σινσινάτι, Μπόρνα Τσόριτς.

Ο 25χρονος Κροάτης που στο 2ο γύρο απέκλεισε τον Ράφαελ Ναδάλ, πρόσθεσε άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο ενεργητικό του και με 6-4, 6-4 επί του επίσης φορμαρισμένου Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ, προκρίθηκε στους “4” καλύτερους του τελευταίου μεγάλου τουρνουά προετοιμασίας πριν

το US Open.

Το πρώην Νο12 και νυν Νο125 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν αντιμετώπισε καν break point στο ματς και με δύο breaks στο σερβίς του Καναδού, έφτασε στη νίκη μετά από 1 ώρα και 42 λεπτά.

Στα ημιτελικά του Σινσινάτι, ο Τσόριτς θα αντιμετωπίσει τον Κάμερον Νόρι ο οποίος στο τελευταίο προημιτελικό της Παρασκευής, κέρδισε στα τρία σετ τον Κάρλος Αλκαράθ.

Ο Τσόριτς έγινε ο lowest ranked τενίστας στην ιστορία του Σινσινάτι που προκρίνεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Μετά την πρόκριση στους “4” της διοργάνωσης, ο Κροάτης εξασφαλίζει την άνοδό του στο Νο66 του κόσμου και θα μπορεί να σκαρφαλώσει μέχρι και το Νο29, αν κατακτήσει τον τίτλο.

CINCINNATI MASTERS MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Ασταμάτητος ο Τσόριτς, κέρδισε και τον Αλιασίμ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα