Μπάνια Λούκα: Διπλή πρόκριση για Τσιρώνη – Αποσύρθηκε ο Μεσσής

21:44 7/2/2024 - Πηγή: Tennis24

Η Μαρία Τσιρώνη σημείωσε δύο μεγάλες νίκες σε μονό και διπλό στο τουρνουά ITF J30 της Μπάνια Λούκα στη Βοσνία, την ίδια ώρα που ο Ανδρέας Μεσσής δεν κατάφερε να συνεχίσει τη διοργάνωση λόγω ασθένειας. 

Η Νο4 του ταμπλό επικράτησε της Σέρβας Αντζελίγια Μάρκοβιτς με 6-4, 6-3 εξασφαλίζοντας μια θέση στα προημιτελικά του τουρνουά. Ωστόσο, η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια αγωνίστηκε και στο διπλό εκεί όπου μαζί με την Ουγγαρέζα Κιάρα Κλομόντι κέρδισαν τις Τζέσικα Κολεσάροβα (Σλοβακία) και Άννα Μιχάλκα (Ουγγαρία)

με 6-3, 7-6(5) παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά. 

Η Τσιρώνη θα έχει διπλή αποστολή και την Πέμπτη, καθώς αρχικά θα αντιμετωπίσει την Νίκα Κάκαρουν, από την Κροατία, ενώ στη συνέχεια μαζί με την Κλομόντι θα παίξουν κόντρα στις Γιουλιάνε Κοσίντσκι (Γερμανία) και Αλεξία Νέσκοβιτς (Ελβετία) με στόχο την πρόκριση στον τελικό.

Στα αγόρια ο Ανδρέας Μεσσής δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μετά από τη νίκη του στην πρεμιέρα του τουρνουά με τον 16χρονο να ανεβάζει πυρετό, ο οποίος δεν υποχώρησε μέχρι το βράδυ της Τρίτης με αποτέλεσμα να αποσυρθεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης χαρίζοντας την πρόκριση στον Ιταλό Ρικάρντο Μαρεντόν. 

ELITE CUP BOYS SINGLES | GIRLS SINGLES | GIRLS DOUBLES | OOP (-1h)

The post Μπάνια Λούκα: Διπλή πρόκριση για Τσιρώνη – Αποσύρθηκε ο Μεσσής appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα