Μπάρτι: “Παίκτρια μεγάλων αγώνων η Αντρέσκου”

19:33 2/4/2021 - Πηγή: Tennis24

Το εγκώμιο της Μπιάνκα Αντρέσκου έπλεξε η Άσλεϊ Μπάρτι λίγες ώρες πριν τον σπουδαίο μεταξύ τους τελικό στο WTA 1000 στο Μαϊάμι (3/4 στις 20:00 GR).

Μπορεί στην αρχή της σεζόν η 24χρονη Νο1 τενίστρια στον κόσμο, να έθεσε χαμηλά τον πήχη των προσδοκιών μετά την σχεδόν 12μηνη αποχή της από το τουρ, ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι βλέπουμε μια ακόμα πιο βελτιωμένη εκδοχή της με άριστη χρήση του πανέμορφου slice που διαθέτει ενώ το forehand της είναι πλέον η κινητήριος

της δύναμη (βελτίωσε τρομερά και το σερβίς της).

Τίτλος στο τουρνουά προετοιμασίας της Μελβούρνης, ημιτελικός στο Κατάρ, προημιτελικός στο Αυστραλιανό Όπεν και τώρα τελικός στο Μαϊάμι μετά από μεγάλες νίκες (απέκλεισε στη σειρά Αζαρένκα, Σαμπαλένκα και Σβιτολίνα) τα λένε όλα για την κατάσταση της Μπάρτι.

“Βλέποντας το h2h μου με τη Σβιτολίνα πριν το ματς (1-5) με έβλεπα ξεκάθαρα σαν αουτσάιντερ, Ευτυχώς, αυτό μου έδωσε ώθηση να παίξω πιο ελεύθερα και τελικά λειτούργησε. Έχω πει ότι δεν με νοιάζει τόσο το αποτέλεσμα όσο το να μείνω στη διαδικασία βελτίωσης που κάνω”.

Προφανώς τα συνδυάζει και τα δύο!

“Είχα κάποιες ενοχλήσεις στο δεύτερο σετ αλλά να είστε σίγουροι ότι το Σάββατο θα είμαι έτοιμη. Δεν έχω παίξει αγώνα ούτε προπονηθεί με την Μπιάνκα. Έχει αποδείξει ξανά και ξανά πόσο λατρεύει τους μεγάλους αγώνες και τα μεγάλα τουρνουά και το πράττει ξανά εδώ” ανέφερε η Μπάρτι που, όσο ταπεινή και αν είναι, παίζει με φοβερή αυτοπεποίθηση και θα πρέπει να θεωρείται το “ελαφρύ” έστω φαβορί του τελικού.

Κώστας Αϊτάκης

The post Μπάρτι: “Παίκτρια μεγάλων αγώνων η Αντρέσκου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα