Μπέκερ: “Σωστή απόφαση ο αποκλεισμός Τζόκοβιτς

18:24 7/9/2020 - Πηγή: Tennis24
Δεν μάσησε τα λόγια του ο πρώην προπονητής και πολύ καλός φίλος του Νόβακ Τζόκοβιτς, Μπόρις Μπέκερ, που θεώρησε σκληρή αλλά σωστή την απόφαση των διοργανωτών να αποκλείσουν με default τον Νόλε!

Υπήρξε προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς την περίοδο 2014-2017 οδηγώντας τον Νόλε σε τρομερές επιτυχίες με μεγαλύτερη όλων την ολοκλήρωση του Career Grand Slam με την κατάκτηση του Γαλλικού Όπεν το 2016!

Ο Μπόρις Μπέκερ,

πέραν από προπονητής, ενώθηκε και με τα δεσμά της φιλίας με τον Νόβακ Τζόκοβιτς τον οποίο και έχει σε εκλεκτή θέση στην καρδιά του μέχρι τώρα.

Παρά το γεγονός αυτό, ο 52χρονος παλαίμαχος τενίστας δεν πήρε το μέρος του Σέρβου θρύλου στα όσα απίστευτα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στη Νέα Υόρκη και οδήγησαν στον αποκλεισμό του από τη συνέχεια της διοργάνωσης ενώ χαρακτήρισε τις στιγμές που διανύουμε ως τις πιο δύσκολες στην επαγγελματική καριέρα του Τζόκοβιτς!

“Είμαι σοκαρισμένος όπως και όλοι. Με τον Νόβακ μας συνδέουν πολλά εδώ και πολλά χρόνια. Είμαστε οικογένεια ο ένας για τον άλλον. Αυτή πιστεύω ότι είναι η πιο δύσκολη στιγμή στην επαγγελματική του καριέρα. Όντως, παρέβη τον κανόνα, η απόφαση είναι σωστή”.

“Έδειξε από πριν τα νεύρα του όταν, μετά από ένα dropshot του Μπούστα, πέταξε με δύναμη την μπάλα στις πινακίδες και ευτυχώς δεν πέτυχε κάποιον. Έχει παραδοσιακά τη συνήθεια να πετάει πράγματα από τα νεύρα του όταν ο εκνευρισμός “φουντώνει”.

“Δεν είχε φυσικά πρόθεση να χτυπήσει την επόπτρια, ωστόσο, την χτύπησε και η απόφαση του αποκλεισμού ήταν σωστή. Οι διοργανωτές ήρθαν έχοντας μια συγκεκριμένη απόφαση στο μυαλό τους. Ήταν μια δύσκολη αλλά σωστή απόφαση”.

“Η στιγμή που έφυγε από το γήπεδο πρέπει να ήταν από τις δυσκολότερες στη ζωή του. Ήταν σε τρομερή φόρμα, αήττητος αλλά τώρα πρέπει να πει “αντίο” στο 18ο Slam και να επιστρέψει σπίτι. Γνωρίζει ότι έσφαλε. Ήταν μια σκοτεινή στιγμή της καριέρας του. Είναι όμως ισχυρός χαρακτήρας και θα επιστρέψει πιο δυνατός. Είμαστε ακόμα στη μέση του US Open και ξέρουμε ότι θα έχουμε έναν καινούριο νικητή Slam, τι τρελό τουρνουά παρακολουθούμε!” κατέληξε ο Μπέκερ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Μπέκερ: “Σωστή απόφαση ο αποκλεισμός Τζόκοβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα