Μπουένος Άιρες: Στους “4” ο βελτιωμένος Αλκαράθ (vid)

Στον δεύτερο αγώνα του εδώ και τέσσερις μήνες στο ATP Tour, ο Κάρλος Αλκαράθ έδειξε εκ νέου σημάδια βελτίωσης και ανάκαμψης, συνεχίζοντας την προσπάθεια επιστροφής από τραυματισμό.

Ο 19χρονος Ισπανός προκρίθηκε στα ημιτελικά του Argentina Open, μετά την καθαρή νίκη με 6-4, 6-2 επί του Ντούσαν Λάγιοβιτς την οποία συνδύασε και με πολύ καλή εμφάνιση, το βράδυ

της Παρασκευής.

SemifinALCARAZ @carlosalcaraz sweeps past Lajovic and surges into the semis in Buenos Aires!#ArgOpen2023 pic.twitter.com/1EMxn42JHR

Tennis TV (@TennisTV) February 18, 2023

“Πιστεύω έπαιξε πολύ πολύ καλά από το ξεκίνημα μέχρι τον τελευταίο πόντο. Ήξερα ότι θα είναι δύσκολο ματς. Ο Ντούσαν παίζει εξαιρετικά στο χώμα και είναι δύσκολος αντίπαλος. Έπρεπε να είμαι πολύ σταθερός από το πίσω μέρος του court. Ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι μου στη χρονιά και είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοσή μου” είπε ο Αλκαράθ που είχε και κάποιες στιγμές που ξεσήκωσαν τους θεατές στις κερκίδες, κυρίως με την ταχύτητα αντίδρασής του.

Ο Αλκαράθ προηγήθηκε δύο φορές με break στο εναρκτήριο σετ και παρά την ισοφάριση από τον Λάγιοβιτς, κατάφερε να πετύχει το καθοριστικό break στο 10ο game (6-4), μην επιτρέποντας στον αντίπαλό του να σερβίρει για να παραμείνει στο σετ.

Έχοντας τη ψυχολογία υπέρ του, ο 19χρονος Ισπανός κυριάρχησε στο 2ο σετ και ολοκλήρωσε τη νίκη του μετά από 1 ώρα και 33 λεπτά ποιοτικού τένις.

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης στα ημιτελικά του Μπουένος Άιρες θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Νο74 στον κόσμο, Μπερναμπέ Ζαπάτα Μιράγες που συνέχισε την εξαιρετική του παρουσία στην Αργεντινή με νίκη 6-3, 6-7(4), 6-3 επί του Νο5 του ταμπλό, Φραντσίσκο Τσερούντολο.

Ο άλλος ημιτελικός είναι ανάμεσα στον Κάμερον Νόρι και τον Χουάν Πάμπλο Βαρίγιας, μετά και τη νέα δύσκολη νίκη του Βρετανού, Νο2 του ταμπλό με 5-7, 6-0, 6-3 επί του Τόμας Μαρτίν Ετσεβερί.

Οι ημιτελικοί του Argentina Open

21:00GR Νόρι-Βαρίγιας
23:00GR Αλκαράθ-Ζαπάτα Μιράγες

ARGENTINA OPEN  DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-5h)

The post Μπουένος Άιρες: Στους “4” ο βελτιωμένος Αλκαράθ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα