Χάνει και το Menorca Open ο τραυματίας Μπελαστεγκίν! (vid)

Εκτός δράσης και από το Menorca Open του World Padel Tour θα μείνει ο Φερνάντο Μπελαστεγκίν. Ο 44χρονος Αργεντινός είχε αποσύρει τη συμμετοχή του από το Amsterdam Open της περασμένης εβδομάδας παραμονές της έναρξής του, λόγω ενός προβλήματος στον αγκώνα.

Όπως αποδείχθηκε, ο θρύλος του πάντελ αντιμετωπίζει ζήτημα με τον τένοντα και τώρα γνωστοποίησε

πως δεν θα προλάβει να αναρρώσει εγκαίρως ενόψει του τουρνουά στη νήσο Μινόρκα της Ισπανίας.

“Όπως ήδη γνωρίζετε, έχασα του τουρνουά στο Άμστερνταμ. Θα χάσω και το τουρνουά στη Μινόρκα. Έχω έναν τραυματισμό στον αγκώνα λόγω υπερκόπωσης. Γνωρίζω ήδη πολύ καλά τι σημαίνει ένας τραυματισμός στον τένοντας του αγκώνα. Θα το φροντίσω με πολλή υπομονή και θα το θεραπεύσω.

Θέλω να ολοκληρώσω τη σεζόν παίζοντας στα τελευταία τουρνουά. Αυτή είναι μία χρονιά με πολλούς ανταγωνιστές, οπότε θα προπονούμαι πρωί, απόγευμα και βράδυ ώστε να επανέλθει ο τένοντας σωστά. Θέλω να επιστρέψω στα κορτ το συντομότερο δυνατό”, ανέφερε στο μήνυμά του ο Μπελαστεγκίν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fernando Belasteguin (@fernando_belasteguin)

Πλέον, για τον Αργεντινό το επόμενο τουρνουά στο καλεντάρι είναι εκείνο του Μάλμε στη Σουηδία, την εβδομάδα 6-12 Νοεμβρίου. Στο μεταξύ, η νέα εβδομάδα αποχής του “Μπέλα” από τα κορτ οδήγησε τον παρτενέρ του Μιγκέλι Γιάνγκουας να αναζητήσει νέο… έκτακτο συμπαίκτη και αυτός θα είναι ο Βίκτορ Ρουίθ.

The post Χάνει και το Menorca Open ο τραυματίας Μπελαστεγκίν! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χάνει, Menorca Open, Μπελαστεγκίν,chanei, Menorca Open, belastegkin