Χιλή: Στα ημιτελικά ο Σακελλαρίδης!

Έφτασε τις 5 διαδοχικές νίκες ο Στέφανος Σακελλαρίδης στο Challenger Dove Men+Care Concepcion της Χιλής και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Ο No2 της Ελλάδας διανύει μία πολύ καλή αγωνιστική εβδομάδα, ενώ παράλληλα έφτασε και ως τα προημιτελικά των διπλών.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος Έλληνας τενίστας αντιμετώπισε τα ξημερώματα του Σαββάτου τον 31χρονο Αργεντινό, Φακούντο Μένα, και επικράτησε με 6-4, 0-6, 6-3, μετά από μία ώρα και 52 λεπτά αγώνα στο κεντρικό κορτ της διοργάνωσης, για να περάσει στην 4άδα.

Για

να φτάσει ως εδώ, ο Σακελλαρίδης πέτυχε πρώτα 2 νίκες στα προκριματικά. Ξεπέρασε πρώτα το εμπόδιο του Ουρουγουανού, Ιγκνάσιο Κάρου, που εγκατέλειψε στα μισά του δεύτερου set (6-3, 4-0), και μετά του Βραζιλιάνου, Γκάμπριελ Ντεκάμπς, με 6-4, 6-4.

Στην πρεμιέρα του στο κυρίως ταμπλό ο Στέφανος νίκησε τον 29χρονο Αργεντινό, Γκονζάλο Βιλανουέβα, με 6-3, 6-4, και στους “16” επικράτησε του 25χρονου Τούρκου, αλλά και Νο5 του ταμπλό, Έργκι Κίρκιν, με 6-3, 3-6, 7-5.

Στη μάχη των ημιτελικών θα συναντήσει τον Νο2 του ταμπλό, και No246 στον κόσμο, τον 27χρονο Αργεντινό Χουάν Πάμπλο Φίκοβιτς. Το άλλο ζευγάρι είναι ο 20χρονος Περουβιανός και No5 του ταμπλό, Γκονζάλο Μπουένο με τον 33χρονο Βραζιλιάνο qualifier Χοσέ Περέιρα.

Όσον αφορά τώρα τα διπλά, ο Σακελλαρίδης έπαιξε μαζί με τον 24χρονο Αργεντινό, Φράνκο Ρονκαντέλι, και έφτασαν ως τα προημιτελικά. Στο πρώτο τους παιχνίδι επικράτησαν των Φακούντο Μένα (Αργεντινή) και Ματίας Σότο (Χιλή) με 6-1, 3-6, 10-3, όμως στους “8” έχασαν από τους Πάτρικ Χάρπερ (Αυστραλία) και Ντέιβιντ Στίβενσον (Αγγλία) με 6-2, 6-3.

CHILE CHALLENGER SINGLES DRAW | SCHEDULE (-7h)

The post Χιλή: Στα ημιτελικά ο Σακελλαρίδης! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα