Χιούστον: Δύσκολη πρεμιέρα για τον υπερασπιστή Τιαφό (vids)

08:37 5/4/2024 - Πηγή: Tennis24

Σκούρα τα βρήκε ο κάτοχος του τίτλου και Νο3 του ταμπλό, Φράνσις Τιαφό στον πρώτο του αγώνα στo Men’s Clay Court Championships του Χιούστον, το βράδυ της Πέμπτης.

Ο 26χρονος Αμερικανός, χρειάστηκε να πετύχει break στο τελευταίο game του 3ου σετ απέναντι στον Τζέιμς Ντάκγουορθ για να φτάσει στη νίκη με 6-2, 6-7(5), 7-5 και να πάρει το προτελευταίο εισιτήριο για τα προημιτελικά της χωμάτινης διοργάνωσης.

The defending champion

survives @FTiafoe outlasts Duckworth 6-2 6-7(4) 7-5 in Houston.#USClay pic.twitter.com/QucohXJEbF

Tennis TV (@TennisTV) April 5, 2024

Το Νο21 της παγκόσμιας κατάταξης, προκρίθηκε στον τρίτο συνεχόμενο προημιτελικό του στο Χιούστον και έβαλε τέλος στο σερί δύο συνεχόμενων ηττών στο tour, παίζοντας ελάχιστα πιο αποτελεσματικά από τον αντίπαλό του στις κρίσιμες στιγμές.

“Κάθε νίκη είναι σημαντική αυτή τη στιγμή. Πρέπει να χτίσω ψυχολογία ξανά. Σήμερα ήταν τεράστια νίκη” είπε χαρακτηριστικά ο Τιαφό που δεν δέχθηκε break point σε ολόκληρο το ματς.

Στα προημιτελικά της πατρίδας του, ο Big Foe θα αντιμετωπίσει τον Τζόρνταν Τόμπσον που έσωσε τρία match points στον τελευταίο προημιτελικό κόντρα στον Αλεξάνταρ Κοβάσεβιτς, επικρατώντας με 4-6, 7-6(1), 7-6(7) του Αμερικανού στο πιο συναρπαστικό ματς της ημέρας στο Χιούστον.

It's giving Tsitsipas @FTiafoe #USClay pic.twitter.com/8lmxUTm6Nj

Tennis TV (@TennisTV) April 5, 2024

Τόμας Ετσεβερί και Μάικλ Μο, σφράγισαν τον μεταξύ τους προημιτελικό μετά τις νίκες επί των Ντάνιελ Γκαλάν και Μαξ Πουρσέλ αντίστοιχα.

Ο Ετσεβερί, Νο4 του ταμπλό, επικράτησε 6-4, 6-4 του Κολομβιανού ενώ ο Αμερικανός κέρδισε με 6-2, 7-5 τον Αυστραλό αντίπαλό του.

Οι προημιτελικού του Χιούστον είναι

Σέλτον-Νακασίμα
Ετσεβερί-Μο
Τιαφό-
Νταρντέρι-Γκιρόν

HOUSTON CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-8h)

The post Χιούστον: Δύσκολη πρεμιέρα για τον υπερασπιστή Τιαφό (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χιούστον, Δύσκολη, Τιαφό,chiouston, dyskoli, tiafo