Χωρίς άγχος για το κερασάκι στην τούρτα

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε και με το παραπάνω το χρέος της στη Γουαδαλαχάρα καθώς εξασφάλισε το τελευταίο, χρονικά, εισιτήριο για το WTA Finals του Τέξας, μετά τη σπουδαία και δύσκολη νίκη επί της έτερης διεκδικήτριας, Βερόνικα Κουντερμέτοβα, στα προημιτελικά του Guadalajara Open.

Πλέον, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια καλείται να βάλει και το κερασάκι στην τούρτα, παραμένοντας στη διεκδίκηση του τίτλου στο WTA 1000 της μεξικάνικης

μεγαλούπολης.

Τα ξημερώματα της Κυριακής (03:00GR), η Σάκκαρη αντιμετωπίζει την Μαρί Μπούζκοβα για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, έχοντας σύμμαχο την απόλυτη προϊστορία κόντρα στην 24χρονη Τσέχα η οποία βρίσκεται στο career high Νο38 του κόσμου.

Η Σάκκαρη με την είσοδο στα ημιτελικά της Γουαδαλαχάρα, έχει εξασφαλίσει την άνοδό της στο Νο4 της WTA Rankings ενώ αν κατακτήσει τον τίτλο, μπορεί να ανέβει και στο Νο3 που είναι και το ρεκόρ της.

Στον πρώτο ημιτελικό (01:00GR) θα αναμετρηθούν Τζέσικα Πέγκουλα και Βικτόρια Αζαρένκα, με την Αμερικανίδα να είναι το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, συνεχίζοντας την εξαιρετική της χρονιά στο WTA Tour.

GUADALAJARA OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-8h)

The post Χωρίς άγχος για το κερασάκι στην τούρτα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα