“Χώρισε” με τον κόουτς της η Σαράποβα!

Η Μαρία Σαράποβα με ανακοίνωσή της στην προσωπική της ιστοσελίδα, έκανε γνωστό πως τέλειωσε την συνεργασία της με τον επί τέσσερα χρόνια προπονητή της, Σβεν Γκρόενβελντ.

Η Ρωσίδα, πρώην Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, δεν θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον μέχρι πρότινος προπονητή της, Σβεν Γκρόενβελντ. Η “Μάσα” μετά από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στο Tour, ανακοίνωσε την συγκεκριμένη εξέλιξη, μέσω του site της.

Σαράποβα και Γκρόενβελντ ήταν μαζί από το 2014

και έλυσαν την συνεργασία τους κοινή συνεναίσει όπως αποκάλυψε η ίδια η 30χρονη, ενώ μαζί κέρδισαν επτά τίτλους, συμπεριλαμβανομένου και του Γαλλικού Όπεν το 2014, στα γήπεδα του Παρισιού.

“Μετά από τέσσερα επιτυχημένα χρόνια συνεργασίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σβεν για την φοβερή του αφοσίωση, την δουλειά του και το πιο σημαντικό από όλα, την φιλία που δημιουργήσαμε μαζί, που θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά από τον επαγγελματικό “χωρισμό”.

Συμφωνήσαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Ήμουν πολύ τυχερή να έχω στην ομάδα μου έναν πραγματικό αρχηγό, τα τελευταία τέσσερα χρόνια.”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Σαράποβα στην ανακοίνωσή της.

Ο Ολλανδός προπονητής από την πλευρά του τόνισε για την συνεργασία του με την Ρωσίδα όλα αυτά τα χρόνια:

“Η Μαρία, ήταν μια από τις πιο αφοσιωμένες στην δουλειά επαγγελματίες τενίστριες που δούλεψα ποτέ μαζί. Το σθένος και το μαχητικό της πνεύμα θα συνεχίσουν να είναι τα στοιχεία που την διακρίνουν και δεν μπορεί κανείς να τα αμφισβητήσει. Τρέφω βαθύτατο σεβασμό για αυτήν, σαν τενίστρια και σαν άνθρωπο.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Χώρισε” με τον κόουτς της η Σαράποβα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα