Δεν πάει Μιλάνο ο Σαποβάλοφ – VIDEO

Η εξουθενωτική πρώτη του ολοκληρωμένη χρονιά στο ATP Tour, βγάζει νοκ-άουτ τον Ντένις Σαποβάλοφ από το Next Gen ATP Finals

Χωρίς ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου τένις, θα διεξαχθεί το τουρνουά με τους καλύτερους 7+1 τενίστες κάτω των 21 ετών.

Ο Ντένις Σαποβάλοφ, λίγο μετά τον αποκλεισμό του από τον 1ο γύρο του Paris Masters, ανακοίνωσε ότι δεν θα ταξιδέψει στο Μιλάνο, αποσύροντας

τη συμμετοχή του από το Next Gen ATP Finals, 6-10 Νοεμβρίου.

Όπως δήλωσε ο 19χρονος Καναδός, η κούραση είναι ο βασικός λόγος που δεν θα συμμετάσχει στη 2η έκδοση της διοργάνωσης, θέλοντας να ξεκουραστεί και να ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν.

“Είχα μια μεγάλη σεζόν και λυπάμαι πολύ που αναγκάζομαι να αποσύρω τη συμμετοχή μου από το Next Gen ATP Finals. Θα μου λείψουν οι φανταστικοί Ιταλοί φίλαθλοι και είναι κρίμα που θα χάσω τις μάχες με τους καλύτερους νέους παίκτες στο tour” είπε ο Σαποβάλοφ.

Ο χαρισματικός άσος, έχει φετινό ρεκόρ 35-28 και σημείωσε 11 φορές career high κατά τη διάρκεια της σεζόν, καταλήγοντας στο Νο29 του κόσμου.

Ο Χούμπερτ Χουρκάτζ από την Πολωνία, είναι ο 7ος απευθείας προκρινόμενος στο Μιλάνο και μένει να μάθουμε τη wild card που θα δώσουν οι διοργανωτές που συνήθως δίνεται σε γηγενή τενίστα.

The post Δεν πάει Μιλάνο ο Σαποβάλοφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα