Είχε κρύψει τον τραυματισμό!

Πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για το γιο του, Νόβακ Τζόκοβιτς, είπε ο Στρντέγιαν Τζόκοβιτς μεταξύ των οποίων και το γεγονός πως ο Νόλε αγωνιζόταν τραυματίας για ένα διάστημα!

Είχε την τύχη να είναι ο πατέρας ενός εκ των καλύτερων τενιστών όλων των εποχών!

Ο Στρντέγιαν Τζόκοβιτς είναι ανελλιπώς κοντά στο γιο του, Νόβακ, από την αρχή της τεράστιας καριέρας του θρυλικού Σέρβου και φυσικά γνωρίζει το παιδί του καλύτερα από τον καθένα.

Ο κύριος Τζόκοβιτς ανέφερε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα σε πρόσφατη συνέντευξη του σε μέσω της πατρίδας του ανοίγοντας την ψυχή του για πολλά θέματα και αποκαλύπτοντας

αρκετές λεπτομέρειες που δεν γνωρίζαμε για τον Νόλε.

Μία εξ αυτών ήταν το γεγονός πως ο Σέρβος γνώριζε πως είχε θέμα στον αγκώνα για αρκετό καιρό πριν το αποκαλύψει ο ίδιος στο κοινό.

“Είχε κρύψει τον τραυματισμό για καιρό αλλά πλέον δεν θέλει να καμουφλάρει της αδυναμίες του. Είχε το πρόβλημα από τον Γενάρη του 2016.”.

Τον ρώτησαν, στη συνέχεια, αν αγωνιζόμενος ως τραυματίας επιβάρυνε την κατάσταση.

“Είναι επιτυχημένος από τη σκληρή δουλειά που κάνει ή όχι; Πόσες φορές ήταν ο καλύτερος αθλητής στον κόσμο, το Νο1; Αυτό το στιλ τον έκανε τον καλύτερο δεν είναι η αιτία της κρίσης του. Οσοι κάνουν αυτά τα “λάθη” είναι επειδή θέλουν να γίνουν οι καλύτεροι” απάντησε με έμφαση.

“Δέχεται πολύ κριτική αλλά στη Σερβία το 98% του κόσμου είναι μαζί του. Ο Μάρεϊ έγινε sir όταν κατέκτησε τρία Slam. Ο Νόβακ χρειάστηκε να φτάσει τα 12 για να του δώσουν το ίδιο credit” ανέφερε με παράπονο.

“Εγώ ήξερα ότι θα πετύχει από μικρός. Ηταν ξεχωριστός και ας ήταν οι μεγάλοι του αντίπαλοι πιο μεγαλόσωμοι. Θυμάμαι ότι έλεγε από μικρός ιστορίες στη γιαγιά του που είχε όγκο για να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα” θυμήθηκε καταλήγοντας.

Κώστας Αϊτάκης

The post Είχε κρύψει τον τραυματισμό! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα